ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Top Shop

TOPSHOP Geri Aldığı Ürünün Parasını İade Etmiyor Kürşat1001  [05 Temmuz 2008, 11:49]
Yaklaşık bir ay önce,01.06.08'de bel bölgemdeki ağrılara çözüm olması amacıyla, Topshop İstanbul-Kadıköy mağazasından Kosmodisk adlı ürünü satın aldım. Topshop, reklam verdiği tüm platformlarda, müşteriler ürünlerden memnun kalmaz iseler, ücreti geri almak sureti ile ürünleri geri iade edebileceklerini duyuruyor.

Nitekim,Kadıköy mağaza yetkilisi de, bana bu durumu
teyit ettiği için ürünü satın almaya karar verdim.
Ürünü yaklaşık bir hafta sonra(09.06), ağrılarıma
hiçbir etki yapmadığı için, geri iade ettim. İade
ederken, mağaza yetkilisi, paramın hemen hesabıma iade edileceğini belirtti.

Yaklaşık bir aydır her hafta Kadıköy mağaza yetkilisini aradım. Her seferinde bana," merkeze ilettik, iade edeceklerdi ama, o zaman tekrar arayalım" şeklinde aynı cevabı tekrarlamaktalar.

Özetle;Topshop sözünde durmuyor. Geri aldığı ürünün parasını bana iade etmiyor. Ayrıca, benim gibi bu üründen memnun olmayan birçok kişinin olduğunu öğrendiğimden dolayı, ürün ile ilgili tespit ettiğim aşağıdaki çelişkiyi de sizler ile paylaşmak isterim.

Topshop Kosmodisk'in reklamlarında bu ürünün ödüllü
olduğunu belirtiyor.Ancak ödülün hangi kurumdan
verildiği ile ilgili başka detay belirtmiyor.Ödül ile ilgili detayı ürün ile birlikte gelen dokümanlarda buldum.

1990'lı yıllarda, Slovenya'da birkaç ödül almış.Yani bu ürün belirttikleri gibi ağrı ile ilgili mucize
iyileştirmeler yapacak kadar kaliteli ise, neden
18 yıl boyunca Slovenya gibi küçük bir ülke dışında
dünyanın başka bir ülkesinde veya bölgesinde
ses getirmedi, kabul görmedi?

Ayrıca reklamlarında ürünün ağrı giderici etkisinin
yapısından kaynaklandığı belirtilmekte, ancak yapısının bu etkiyi nasıl yaptığı ile ilgili hiçbir detay,internet sitelerinde dahi açıklanmamış.
Benim edindiğim izlenim;aslında yapımı çok eski tarihli olmasına rağmen, ağrı tedavisinde elle tutulur bir etkisi olmadığı için, dünyada kabul görmemiş olan bu ürünün, benim gibi ağrı
çeken Türk milletini reklamla inandırmaya çalışıyor.&

Arkadaşına Gönder

11.07.2008 Kürşat1001 bu şikayetim çözüldü