ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK Yeni Internet Şifresi Vermedi stmary  [05 Temmuz 2008, 09:00]
Akbank'ın kredili müşterisiyim. Taksit ödemelerimi takip etmek amacıyla Akbank internet bankacığını kullanıyorum. İnternet sitesine son girişimde mevcut şifre/parola yahut kullanıcı adımı hatırlayamadığımı fark edip, 4442525 numaralı Akbank müşteri hizmetleri telefonunu aradım.

Müşteri hizmetlerindeki yetkililer yeniden internet şifresi alabilmemin tek yolunun kredi kartıma ( Akbank kredi kartı)şifre oluşturmam gerektiğini söylediler. Ancak kendilerine Akbank kredi kartı kullanmak istemediğimi, banka tarafından bana gönderilen kartı kendi insiyatifimle imha ettiğimi ve yeni bir kart almak istemediğimi belirttim.

Tüm ısrarıma rağmen banka yetkilileri kartım ve dolayısıyla karta ait şifrem olmadan internet bankacılığı için yeni şifre alamayacağımı söylediler(bankadan gelen en net teklif; bana yeni bir kredi kartı gönderilip şifre almam).

Mağduriyeti nedeniyle müşteri hizmetlerinden yardım isteyen birini yeni ürün satmak için bir fırsat olarak gören ve bunu yapamadığı için hakkım olan bir ürünü kullanmamı engelleyen Akbank'tan bir cevap bekliyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

Akbank
05.07.2008

Sayın Hüseyin Angın'a ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş