ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Arçelik

ARÇELİK'in Çözümü Çözümsüzlük mrstay  [20 Eylül 2007, 09:00]
Birkaç gündür siteye bakamıyordum ki tam tahmin ettiğim olmuş ve Arçelik beni memnun ettiğini ifade etmiş. Beni aradıkları doğru olmakla birlikte, Arçelik tarafından 34 dakikalık telefon konuşmasında üç ay boyunca servisin deneme-yanılma metodu, yaşatılan mağduriyet, kendi dayatması vb. Her türlü husus sanki hiç yaşanılmamış gibi değerlendirilmiş "maalesef olmuş, özür dileriz" şeklinde yanıtlanmıştır.

“Ürünlerin kalitesi ve topluma katkı ile nihai tüketiciye uzanan kalite süreci sonucunda kazanılan ödüller, bir kanıt niteliği taşımaktadır. Toplam kalite felsefesinin ‘sürekli iyileşme' ilkesi çerçevesinde, kazanılan başarılar, tüketicilere karşı sorumlulukları artırmakta, aynı zamanda onların da beklentilerini yükseltmektedir. Arçelik için, bu nedenle, mükemmelleşme yolunda son nokta yoktur, sürekli gelişme vardır. ”^^

Arkadaşına Gönder

23.09.2007 mrstay Sayın Şikayet var personeli
Sizlere gelişmeleri, son durumu ilettiğim süreçte bu şikayetleri yayımladığınız günün ertesinde, Perşembe günü Arçelik Çayırova bölge müdürü olduğunu öğrendiğim Levent Bey telefonle beni aradı ve ilk kez kurum adına yapılanlardan ötürü mağdur edildiğimi anladığını, kayıtları vb. hususları incelediğini ve neticede benim için ücretsiz bir değişim yapılması konusunda karar verdiğini belirtti ve en önemlisi yaşananlardan ötürü kurum adına özür diledi.
Kendisine öncelikle Arçelik'ten arayan ve üstelik müdür seviyesinde bir kişi olduğu için teşekkürlerimi ilettim ve gerek servisin gerekse daha önce sadece bir kere aradığı için muhatap olduğum Arçelik'ten arayan tek yetkili İlyas Beyin muhatap olarak aldıkları beni, daha önce çok daha kolaylıkla memnun edebilecekleri halde bu konuyu gereksiz yere uzattıklarını ifade ettim.
Yeni bir derin dondurucu perşembe akşamı eve getirildi, cuma akşam üzeri kapağının yönü değitirildi ve cumartesi sabahı sahurda eşimle eski dondurucumuzun içinde dondurmaya başladıklarımızı yenisine transfer ettik.Cunartesi öğleyin de servis gelip eskisini götürdü.
"Şikayet var" ile bu olay vesilesiyle tanıştım. Görüyorum ki Türkiye'de size çok ihtiyaç var. Tekrar tüm ekibinize ve göstermiş olduğunuz ilgi, alaka ve hassasiyete teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim. Artık yeni bir ürün almadan önce ve sıkıntımın çözümsüzlüğe dönüşmeye başladığı anda başvuracağım bir yer olduğunu bilmek çok güzel, sitenizi herkese öneriyorum tekrar teşekkürler.
Saygılarımla.
Ümit BAYKAL

Arçelik
20.09.2007

Tüketicimizin başvurusuna istinaden Çayırova Bölge Yöneticiliğimiz tarafından değişim işlemleri yapılarak sorun giderilip tüketici memnuniyeti sağlanmıştır.

ARÇELİK AŞ.
TÜKETİCİ HİZMETLERİ