ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

ARÇELİK Çamaşır Makineme Beyin Dayanmıyor akucukdag  [06 Ekim 2007, 09:00]
Çamaşır makinem aldığımızdan beri programı erken bitiriyor. 3 kez beyni değişti, program düğmesi iki defa çatlayıp düştü, geçici çözümlerle oyaladılar ve makineyi değiştirmediler. Şimdi garantisi bitti, sorunlar aynı şekilde devam ediyor. Program düğmesi yine çatladı, düşmek üzere. Aldığımdan beri hayrını görmediğim makineyi şimdide para vererek mi tamir ettireceğim?^^

Arkadaşına Gönder

12.10.2007 akucukdag şikayetimin hemen dikkate alınıp 3yıldır çözmedeğim sorunu kısa zamanda çözüme ulaştırdığınız için teşekkür ederim artık arçelikten vazgeçmem ancak şöyle bir sorun var gelen çamaşır makinam temiz yıkamıyor en kaliteli deterjanla en uzun yıkama ile dahi çamaşırlar temizlenmiyor ayrıca 7kilo yazıyor üstünde ama komşumun 7kg'lik makinasına sığan yorganım benim makinama sığmıyor bile şayet bu konudaki sıkıntımı giderirseniz çok memnun olacağım

10.10.2007

Tüketicimizin başvurusuna istinaden Çayırova Bölge Yöneticiliğimiz tarafından gerekli işlemler yapılarak ürüne değişim kararı verilerek tüketici memnuniyeti sağlanmıştır.

ARÇELİK AŞ.
TÜKETİCİ HİZMETLERİ
444 0 888
www.arcelik.com

06.10.2007

İlginiz için teşekkür ediyoruz

Tüketicimizin başvurusuyla ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır

ARÇELİK AŞ.
TÜKETİCİ HİZMETLERİ