ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

ARÇELİK Buzdolabım Demode Olmuş! lvar  [08 Ekim 2007, 09:00]
Arçelik'in markasına ve yerli firma olmasına, servis ağına güvenerek 1997 yılında Arçelik 815 nf buzdolabı almış bulunmaktayım. Ar 815 nf buzdolabı geçen hafta arızalandı, çalışmıyor. Arçelik yetkili servisini aradığımızda kart veya kompresör sisteminin değişmesi lazım dediler.

Tamir için alıp servise götürdüler. 1 haftadır buzdolapsız yaşamaktayız. Daha sonra servis 10 yıl geçtiği için demode olduğunu, hiçbir parçası bulunmadığını söyledi. Ama biz Arçelik'in markasına, yerli olmasına ve servis ağına güvenerek buzdolabını almıştık.
Satın alırken bize kimse “ bu buzdolaplarının ithal olduğunu, 10 yıl sonra parçalarının bulunmayacağını, çöpe atmamız gerektiğini “ söylememişti.

Arçelik tüketici hizmetlerini aradığımızda şikayetimizi not alıp, demode olmuş, geri döneceğiz dediler, hiçbir şey yapmadılar. Şuan evimde Arçelik çamaşır makinesini 20 yıldır kullanıyorum. Ufak tefek arızaları oluyor, tamir ettirip kullanmaktayız. O da demode ama tamir ediliyor ve çalışıyor.

Hiçbir kimsenin 10 yılda çöpe atılacak parası yoktur. Yeni bir buzdolabının fiyatı 2.000 YTL. Buzdolapsız yaşanmayacağına göre acilen sorunumun giderilmesi lazım. Arçelik tüketici hizmetlerinden acilen tamir sorunumun giderilmesini rica ederim. Aksi takdirde elimde çöpe atılacak bir Arçelik buzdolabı ve 2.000 YTL vererek almak durumunda olacağım yeni buzdolabım olacaktır. ^^

Arkadaşına Gönder

23.10.2007

Firmamız Tüketici memnuniyeti konusunda hassasiyete önem vermekte ve memnuniyet sağlayabilmek için 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Yasasındaki madde ve yönetmelikler çerçevesinde işlem yapmaktadır.Tüketicimizin buzdolabı demode bir ürün olduğu için malzeme bulundurma ömrü bittiği için işlem yapılamamıştır.

14.10.2007

Tüketicimizin başvurusuna istinaden Çayırova Bölge Yöneticiliğimiz tarafından gereli işlemler için tüketicimize bilgi verilmiş ancak buzdolabını bayiye iade ederek yeni bir buzdolabı aldığını belirtmiştir.tüketici memnuniyeti sağlanmıştır.

08.10.2007

İlginiz için teşekkür ediyoruz

Tüketicimizin başvurusuyla ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır