ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Arçelik

219317

ARÇELİK'ten Çizik Dolu, Gardırop Tipi Buzdolabı orhandemir1966  [09 Ekim 2007, 09:00]
01.10.2007 tarihinde Ankara Yenişehir Koçlar mağazasından 8830 sbs nf gardırop modeli bir buzdolabı aldım. Eşim evdeyken servis tarafından kurulmuş. Akşam buzdolabını kontrol ettiğimde, derin dondurucu iç çeperlerinde ve buz kabında ve soğutucu çeperlerinde derin çizikler ve zedelenmeler gördüm.

Ertesi gün servis su pompası montajı için geldiğinde buz kabını değiştirebileceklerini ancak iç çeperler için yapılabilecek bir şey olmadığını söyledi. Bu tür çizikler ve zedelenmelerin kullanıma bir zararı olmayabilir ancak böyle bir malın teşhir ya da iade bir ürün olma olasılığı ve hiçbir bilgi vermeden böyle bir ürünün ambalajında yollanması Arçelik gibi bir markaya yakışmadı.

Arkadaşına Gönder

26.10.2007 orhandemir1966 Buzdolabı değişimini yapmayı kabul ettiler. Ancak çizikler buzdolabını kullanmama
etki etmediği ve 3 milyar civarında bir malzemenin çöpe atılması ya da başka birine verilme olasılığı
olduğu için şikayetimden vazgeçtiğimi bildirdim.(Şikayetimin amacı böyle bir duruma yol açan halkanın tespit edilmesi ve önleminin alınmasıydı). Buna karşılık buzdolabını aldığımda ve şu anda yürürlükte olan ön ödeme ile buzdolabı alanlara verilen uydu alıcı+çanak promosyonunun bana da verilmesini talep ettim.(Ben buzdolabını hemen teslim aldım oysa birkaç ay sonra teslim alsam bu promosyonu alıyordum ve satıcı bu konu hakkında bilgi vermemişti.) Ama bunu kabul etmediler. Ancak değişimi kabul etmeleri bile beni tatmin etmiştir. Teşekkür ediyorum ve şikayetimden de vazgeçiyorum.

Arçelik
10.10.2007

İlginiz için teşekkür ediyoruz

Tüketicimizin başvurusuyla ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır

ARÇELİK AŞ.
TÜKETİCİ HİZMETLERİ