ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Arçelik

ARÇELİK Tarafından 11 Gündür Teslim Edilmeyen Bilgisayar! cenkcaglar  [27 Ekim 2007, 09:00]
Söze başlamadan önce bu şikayetimde belirtmeliyim ki ben yıllardır Arçelik kullanıcısıyım ve bugüne kadar Arçelik'ten hiçbir şikayetim olmamıştır. Ama bu sefer Arçelik beni hem çok üzdü hem de dalga geçti.

05.10.2007 günü kız arkadaşımla bilgisayar almak için beraber Arçelik bayisine gittik ve Arçelik anb 575 n model bir dizüstü PC aldık. Bize bilgisayarın 3 gün içerisinde geleceğini bildirdi bayi ama 3 gün sonra gittiğimizde PC gelmemişti. Üretimden kaynaklanan sorun olduğunu ve bayinin Arçelik merkezi aradığını, Arçelik merkezinde bayramdan önce teslimat yapacağını söylediğini bildirdi ve biz oradan ayrıldık.

Bayramdan 1 gün önce gittiğimizde ise PC'nin gelmediğini söyledi bayi ve tekrar merkezi arayarak bilgi aldı. Ancak bu sefer de yoğunluktan dolayı bayramdan sonraya en geç 16.10.2007 günü teslim edileceği açıklandı ve bugün 16.10.2007 günü tekrar bayi ile görüştüm ve PC'nin üretimi yapılmadığından teslimatın haftaya kaldığını ve sorunun çözüleceği bildirildi.

Bu PC'nin ücretini de peşin ödedim. Şimdi Arçelik'e soruyorum. 1) Madem bilgisayar işine girdiniz neden stoklu çalışmıyorsunuz? 2) Olmayan bir ürünün reklâmı neden yapılıyor? Böyle bir olay yaşattığı ve beni üzdüğü için Arçelik yetkililerine teşekkür ediyorum ve sorunumun bir an önce çözülmesini istiyorum. %

Arkadaşına Gönder

01.11.2007

Tüketicimizin başvurusuna istinaden satış birimimiz tarafından kasım ayı içerisinde ürün teslimi yapılacağı bildirilmiştir.

ARÇELİK AŞ.
TÜKETİCİ HİZMETLERİ
444 0 888
www.arcelik.com

27.10.2007

İlginiz için teşekkür ediyoruz

Tüketicimizin başvurusuyla ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır

ARÇELİK AŞ.
TÜKETİCİ HİZMETLERİ