ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Arçelik

ARÇELİK Çamaşır Makinesi Artık Kullanılamaz Halde Keşanlı01  [08 Temmuz 2008, 09:00]
21.6.2008 tarihinde yumuşatıcıyı erken alma şikayetiyle başvurduğumuz ve onarım için eve gelen Arçelik Gümüşpala servis elemanı deterjan bölmesinin değişeceğini, parça bekleneceğini beyan etmiş, bununla da kalmamış makineye müdahaleleri ile önce sıkma yapmaz hale getirmiş, sıkma yapmadığı için ikinci çağrılışında da makineyi çalışmaz hale getirmeyi başarmıştır. (şu an makinenin beyninin kilitlendiği tarafımıza beyan edilmiştir. )

Bir hafta önce şikayette bulunduğumuz çağrı merkezi de bugüne kadar sorunumuzu çözmemiştir. Şu an yetkili servisin ehliyetsiz kişileri çalıştırdığı, Arçelik firmasının son model ürünü için İzmir gibi bir merkezde dahi yedek parça temininde aciz kaldığı düşüncesindeyim.

17 günde dağ gibi yığılan çamaşırları gördükçe Arçelik markası hakkındaki düşüncelerimin artık olumlu olamayacağı açıktır.^^

Arkadaşına Gönder

12.07.2008

Tüketicimizin başvurusuna istinaden İzmir Bölge Yöneticiliğimiz tarafından gerekli işlemler yapılarak sorun giderilmiştir.

ARÇELİK AŞ.
TÜKETİCİ HİZMETLERİ
444 0 888
www.arcelik.com

08.07.2008

İlginiz için teşekkür ederiz.

Tüketicimizin irtibat telefonlarından kendisine ulaşılamamaktadır.

ARÇELİK AŞ.
TÜKETİCİ HİZMETLERİ