327304 |

| ARÇELİK Bilgisayarın Piksel Hatasını Kabul Etmedi
hlk34
[15 Temmuz 2008, 09:00]
2 ay önce Arçelik marka anb 575sr modeli dizüstü bilgisayar aldım. Aldığım gün bilgisayarın piksel sorunu vardı. Servis kuruluma geldiğinde boşuna kurmaya gerek olmadığını, iade edilmesi gerektiğini söyledi.
İster bayiye, isterseniz servise gönderin dediler. Ben bayiyi tercih ettim. Bayiye gittiğimde aynı model kalmamıştı. Servis benden önce bayiye gitmiş, sorun olmadığını kullanabileceğimi söylemiş. Garantiyi başlatmadı.
Servisi çağırdım ama servis beni kaile bile almadı, 1 ay gecikti. Servisten gelen yetkililer bilgisayarın piksel sorunun tek delik olduğundan fabrikanın kabul etmeyeceğini, değişim olmayacağını söyledi.
Servis görevlileri 1 ay önce başlatmaları gereken garantiyi 1 ay sonra başlattılar. Hiç bir kurulum yapmadılar. Ofis 2007 hediye 60 günlük programı ve Norton antivirüs 2 senelik hediye paketini yüklemediler.
3 defa servise bildirdim ama servisteki yetkililer yine beni unuttu. Son aradığımda beni hatırlayıp servisten yetkili yolladılar. Bilgisayarı almaları için geldiler, bilgisayarı aldılar ama ertesi gün hemen getirdiler.
Neymiş? 1 delik fabrika hatası olarak sayılmıyormuş, en az 8 delik olmalıymış. ^^ |