ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Arçelik

ARÇELİK El Blender'ını Yaparken Yedek Parçasını Unutmuş tanerglc  [15 Temmuz 2008, 09:00]
Arçelik'ten bir tane el blender aldım. Garanti bitimine iki ay kala arıza yaptı. El blender'ının dişlisi bozuldu. Gültepe servisine götürdüm. Oradaki yetkili “bu parça şu anda yok, fabrikaya haber veririz, getirirlerse takarız, siz bizi arayın” dedi.

Ama tabii yaklaşımları umursamaz bir tavırda idi. Haftada iki kere arıyoruz, aldığımız cevap devamlı “gelmedi” oluyor. İki hafta sonra Arçelik merkezi aradım. Anlattım, yardımcı olacağız dediler.

10 dakika geçmeden servis aradı. Sinirli bir şekilde “ben size gelecek dedim, size kağıt verdim” dedi. Oysa kağıt falan vermedi. Tekrar Arçelik merkezi aradım, anlattım her şeyi. Biz size bölge müdürümüzü yönlendireceğiz dediler.

Aradan bir ay geçti, bekliyoruz, bölge müdürleri hala arayacaklar. Ama tabii bu arada da garantinin zamanını geçirdiler. Evimdeki her şey Arçelik. ^^

Arkadaşına Gönder

21.07.2008

Tüketicimizin başvurusuna istinaden İstanbul Bölge Yöneticiliğimiz bilgisinden yetkili servisimiz tarafınfa garanti ve fiyat bilgisi verilerek tüketici memnuniyeti sağlanmıştır.

ARÇELİK AŞ.
TÜKETİCİ HİZMETLERİ
444 0 888
www.arcelik.com

16.07.2008

İlginiz için teşekkür ediyoruz

Tüketicimizin başvurusuyla ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır

ARÇELİK AŞ.
TÜKETİCİ HİZMETLERİ