328247 |

| ARÇELİK Buzdolabım 9 Ayda 6 Kez Aynı Arızayı Verdi!
kartal26
[15 Temmuz 2008, 09:00]
Beyaz eşyalarımın tamamını Arçelik'ten aldım. 22 Ekim 2007 tarihinde aldığım 5192nf model no frost buzdolabımın alt bölmesi soğutma yapmıyor. İlk gelen servis elemanı dolabın fişini çekip üç gün beklememizi ve daha sonra takıp çalıştırmamızı istedi. Biz de dediğini yaptık ve 3 gün sonra çalıştı. 20–25 günde bir aynı arıza tekrarlıyor ve servis gelip o parçayı değişiyor bu parçayı değişiyor ama bir süre sonra yine aynı arıza soğutma yapmıyor ve koku yapıyor.
Yaklaşık 9 ayda 6 kez aynı servis elemanı gelmesine rağmen her seferinde farklı bir tespit yapılıyor, soket çıkmış, elektrik fazını değiştirin gibi. Faz da değiştirildi ama durumda değişen bir şey yok. Buzdolabına güvenemediğimden market alışverişi yapamıyoruz.
Buzdolabımın artık tamir değil, değişimini rica ediyorum. Gerekirse üzerine 100–200 YTL artık ne kadarsa onu da vermeye razıyım. Bu sıcak yaz günlerinde çok zor durumdayım. Bana yardım ederseniz çok mutlu olacağım. Sizi seçmemdeki neden buzdolabım hariç diğer tüm ürünlerinizden memnun olmamdır. % |