ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Arçelik

ARÇELİK Elektrikli Süpürgenin Yedek Parça Sorunu bafralıademx  [18 Temmuz 2008, 09:00]
Arçelik Orbital Vortex elektrikli süpürge kullanıyorum. Süpürgeyi alalı 4 yılı geçti. Biz bu süpürgenin ilk çıkan serisinden almıştık. O zaman hepa filtreler hatalı olarak piyasaya sürülmüş, sürekli de arıza veriyordu.

2 yılın sonunda bize servis “aslında garanti süreniz dolmuş ama biz size bir güzellik yapıp, yeni hepa filtre temin edeceğiz” diyerek filtreleri temin etti ( aslında servisin kıyağı değil, zaten bizdeki hatalı seri olduğu için değişmesi gereken bir parçaymış)

Benim şikayetim asıl bundan sonrası için; bize verilen servis fişinde 2 adet Hepa filtre ve 2 adet Hepa filtre kiti yazıyordu ama bize teslim edilen bir tane Hepa filtre kiti idi. Biz “servis bize güzellik yapıyor, zaten hakkımız değil” diye itiraz etmemiştik ama aslında zaten değişmesi gerekiyormuş.

Bir diğer konu ise; Hepa filtreler kullanım kılavuzunda ömür boyu kullanılabilir diyor ama bizim Hepa filtre kiti kırıldı. Kiti tek başına alamıyoruz, komple set halinde hepa filtrelerle almamız gerekiyormuş.^^

Arkadaşına Gönder

21.07.2008

Tüketicimizin başvurusuna istinaden Yetkili servisimiz tarafından gerekli açıklama yapılarak tüketici memnuniyeti sağlanmıştır.

ARÇELİK AŞ.
TÜKETİCİ HİZMETLERİ
444 0 888
www.arcelik.com

18.07.2008

İlginiz için teşekkür ediyoruz

Tüketicimizin başvurusuyla ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır

ARÇELİK AŞ.
TÜKETİCİ HİZMETLERİ