ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

ARÇELİK Keysmart Bilgisayar Yine Arızalandı ahram  [23 Temmuz 2008, 09:00]
Şikayet konusu olan üründen önce, bana hediye olarak gelen Kp-sp60x ürününden önceki modelinden kullanıyordum. Ürünü arızalanıp, hiç açılmaması nedeniyle yetkili servisine götürmüştüm. Yaklaşık 2 ay sonra yenisi, yani şuan arızalı olan ürün, Keysmart pocket pc verildi.

Ancak ürünün 8 ay kullanımından sonra arka kapak batarya yuvalarının çatlaması ve kırılması nedeniyle sürekli kapanması, bunun sonucu olarak ürünün artık hiç açılmaması nedeniyle 12.01.2008 tarihinde Sakarya Arçelik yetkili servisine verdim.

Servis tarafından bana fabrikanın ücret iadesi yapacağı söylendi. Benden ürüne ait fatura istediler. Elimdeki ürün değişimden gelen garantili ürün olduğundan mevcut ürüne ait fatura bulunmamaktadır.

Eski ürün de bana hediye olduğundan eski ürüne ait olan faturaya ulaşılamamaktadır. Şu an arızalı ürünün fabrika kayıtlarında ne olduğu belli değil midir? Zaten garanti kapsamında fabrikadan gelen bir ürün bu kadar uzatılmasına gerek var mıdır? Faturasız bu problem giderilemez mi?

Arkadaşına Gönder

02.10.2008

Firmamız Tüketicinin Korunması Kanununun 4077 nolu ilgili maddesi gereğince hizmet vermektedir.Müşterimizin başvurusu üzerine kendisi ile iletişime geçilmiş ve gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.Tüketicimizin başvurusuna istinaden ; konu hakkında ilgili birimlerimiz tarafından prosedürler hakkında gerekli bilgi verilmiştir.

08.08.2008

28.07.2008

İlginiz için teşekkür ediyoruz

Tüketicimizin başvurusuyla ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır