332809 |

| ARÇELİK Yetkili Servisinin Saygısızlığı
osmenim
[25 Temmuz 2008, 09:00]
Arçelik marka çamaşır makinemiz 2 gün önce bozulmuştu. Servise telefon açtık! Bizim makinenin evde tamir edilemeyeceği anlaşılınca makinemizi götürüp, tamir edip, aynı gün içinde geri getirdiler. Burası olumlu bir gelişmeydi ve çok hoşumuza da gitmişti.
Yalnız bunlar makineyi monte ettikten sonra 80 YTL tamir ücretini alıp, makineyi çalıştırmadan adeta kaçar gibi evden ayrıldılar! Biz de onlar ayrıldıktan sonra makinemizi çalıştırıp, denemek için su vanalarını açınca, makinenin su girişlerinden damlattığını gördük.
Adeta evi su basacak gibi damlıyordu! Vanaları yerinden çıkararak kontrol ettik ve lastik contalarının takılmadığını gördük! Hemen yetkili servisi arayıp ilgilenmelerini istedik. Tamam diyerek telefonu kapattılar!
Üzerinden 3 buçuk saat geçmesine rağmen gelen giden yoktu. Biz tekrar adamları arayarak ne zaman ilgileneceklerini sorduk! Ancak bu sefer, bizim yaklaşık 6 senedir aynı şebekeden çalışan çamaşır makinemizin su tesisatında arıza olduğu ve su tesisatçısını aramamız gerektiği gibi komik bir bahane sundu.
Ben contaların yerinde olmadığını söyleyince, arkasındaki elemanlara dönerek contaları takıp takmadıklarını sordu ve bana oralardan bir şey bulup takıverin gibi terbiyesizce bir laf etti.
Bu işin parasını aldıklarını ve bugün ilgilenmeleri gerektiğini (çünkü evin her tarafı sular içinde kalmıştı) söyleyince “bugün ilgilenemeyecekleri, canlarının istediği bir gün gelip bakacakları” gibi bir söz daha söyledi!
Ben de konuşmanın nereye gittiğini anladığım için şikayet edeceğimi söyledim. Görevli terbiyesizleşip “istediğim yere gidebileceğim, hiç kimsenin ona bir şey yapamayacağı” gibi laflar etmeye başladı! Ben de daha fazla uzatmadan kapattım telefonu! ^^ |