ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

ARÇELİK Kurutma Makinesine Anakart Dayanmıyor özgünm  [26 Temmuz 2008, 09:00]
09/2006 tarihinde almış olduğum, Arçelik kurutma makinesi 12/2006 tarihinde ana kart değişimi ile arıza verdi. 07/2008 tarihi itibariyle 2. Kez ana kartı yandı. 2. Arızasını verdi.

1400 YTL verdiğim ürünün değişimini istedim fakat değişim prosedürüne uymadığı gerekçesiyle olumsuz yanıt geldi. Bana kolaylık sağlasın diye aldığım kurutma makinesi, bu arızalardan ötürü, beni aldığıma pişman etti.

Şu tarih itibariyle ikinci bozulan kartın Trabzon'dan gelmesini bekliyorum. Ayrıca bu makine çalışırken çamaşırlarda topaklanma yapıyor. Bazen kurutma bitiyor ve ben içini açtığımda kuru, büyük çamaşırların ıslak çamaşırları içine alarak kurutma yapmadığına şahit oluyorum.^^

Arkadaşına Gönder

08.08.2008

Firmamız Tüketici memnuniyetine konusunda hassasiyetle önem vermekte ve memnuniyet sağlayabilmek için 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Yasasındaki madde ve yönetmelikler çerçevesinde işlem yapmaktadır.Tüketicimizin başvurusuna istinaden, Trabzon Bölge yöneticiliğimiz gözetiminde servisimiz tarafından ürüne müdahalede bulunulmuş ve gerekli bilgilendirme yapılmıştır.

ARÇELİK AŞ.
TÜKETİCİ HİZMETLERİ
444 0 888
www.arcelik.com

29.07.2008

İlginiz için teşekkür ediyoruz

Tüketicimizin başvurusuyla ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır

ARÇELİK AŞ.
TÜKETİCİ HİZMETLERİ