ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Arçelik

ARÇELİK Uydu Alıcısıyla Sorunsuz Bir Günüm Olmadı! osmaniye80  [30 Temmuz 2008, 09:00]
Osmaniye'de oturuyorum. 2005 Aralık ayında Arçelik 550 dcl model uydu alıcısı aldım. Aldığımız günlerde uydu bazı kanalları göstermediği için birçok kez Osmaniye Arçelik yetkili servisine gitti geldi. Bu sorun bayağı uzun sürdü. Sonra Arçelik yetkili servisi değil de başka bir uydu tamircisi bu sorunu halletti.

Geçtiğimiz günlerde ise başka bir sorun ortaya çıktı. Uydu bir kanal açıkken kapanıp geri açılıyor ve bunu üst üste onlarca defa tekrarlayabiliyor. Yine servise başvurduğumuzda uyduya sadece format atıldığını öğrendim. Yani bu sorun yine servise birkaç defa gönderdiğim halde düzelmedi.

Ayrıca aldığım mağaza ve Arçelik yetkili servisinden hiçbir şekilde sorunu düzeltecek tutum ve yaklaşımı göremedim. Hiçbir şekilde yardımcı olmadılar ve sorun düzelmediği halde uydunun her servise gittiğinde tamir ücreti aldılar.

Ayrıca internetten yaptığım araştırmalarda bu modelde üretimden kaynaklanan arızaların olduğu belirtiliyor ve uydu almak isteyenlerin asla bu modeli tercih etmemesi gerektiği söyleniyor. Ben Arçelik firmasına güvenerek bu uyduyu aldım ve nerdeyse sorunsuz bir günüm olmadı. Hala bahsettiğim sorun devam ediyor ve servise götürdüğümde yine düzelmeyeceği açık gözüküyor. Arçelik firmasından gerekli anlayış ve sorunu düzeltecek bir tutum bekliyorum.%

Arkadaşına Gönder

14.08.2008 osmaniye80
Sorunum hala devam ediyor. Arçelik bana sadece 1 kez ulaştı. Servise gidip gelen uydumun radyo kanallarının silinmiş . Arçelik e soruyorum bu mu hizmet anlayışı ?

11.08.2008

Firmamız Tüketici memnuniyetine konusunda hassasiyetle önem vermekte ve memnuniyet sağlayabilmek için 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Yasasındaki madde ve yönetmelikler çerçevesinde işlem yapmaktadır.Tüketicimizin başvurusuna istinaden Bölge yöneticiliğimizin gözetiminde servisimiz tarafında prosedürler çerçevesinde yapılabilecek işlemler hakkında bilgi verilmiştir.

www.arcelik.com

09.08.2008 osmaniye80 Sorunum hala devam ediyor. Ama Arçelik bana bir kere ulaştıktan sonra ne aradı ne sordu . Müşteri memnuniyetim hala sağlanmamıştır.

09.08.2008 osmaniye80 Neden diğer tüketicilere sunduğunuz ücretsiz değişim imkanını bana sunmuyorsunuz ? Sizden aldığım ürün alındığından beri sorun çıkartıyor. Arçelik neden sorunumu çözmek yerine geçiştiriyor?

08.08.2008

www.arcelik.com

03.08.2008 osmaniye80 Ayrıca Arçelik uydu alıcısıyla ilgili sitedeki diğer şikayetleri incelediğimde 266624 kodlu şikayetle aynı durumu paylaştığımızı gördüm. Arçelik yetkilileri sorunumu anlamak için o şikayetten faydalanabilirler. Umarım Arçelik kendine yakışanı yaparak ücretsiz değişim isteğimi kabul eder

01.08.2008 osmaniye80 Arçelik yetkilileri evime kadar geldi. Ürünü alıp götürdüler. Değişim istediğimi belirttim. Ancak Arçelik yeni bir uydu alıcısıyla değişim için 90 ytl talep ediyormuş. 90 ytl'yi veremem. Arçelik benim için prestijini iyice kaybetmiş durumdadır. Hem bozuk ürün veriyorlar , sonra tamire aldıklarında sorunu düzeltemiyorlar , son olarak da değişim için 90 ytl istiyorlar . Sorunu böyle mi çözeceksin Arçelik ?

31.07.2008

İlginiz için teşekkür ediyoruz

Tüketicimizin başvurusuyla ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır