ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

ARÇELİK Televizyonda Ses Var, Görüntü Yok fener19  [30 Temmuz 2008, 09:00]
Arçelik marka, 3370 s model ve 15.09.2005 tarihli garanti kapsamında bir televizyonum var. Tv'de son bir yıl içinde açılışta görüntünün gelmemesi ama sesin olması arızası baş gösterdi.

04.06.08 tarihinde servis çağırdım. Geldiler. Evde, televizyona lehim yapıp gittiler. Tv'de yine görüntü yok, ses var. 18.06.2008'de bu sefer servise götürüp, test edelim dediler. 23.06.2008 de getirdiler.

Biz 15 gün tatile gittik, geldik. 1 hafta sonra yine arıza, aynı sorun. 21.07.2008 de servise götürdüler. Bu sefer tüpü değişecek dediler.

2,5 yıllık tv'nin tüpü değişecek. En kötü marka bile 10 yıl gidiyor. Garanti kapsamındaki aynı hata yıl içinde iki defa olursa ürün değiştirilir maddesinden faydalanmak istiyorum.^^

Arkadaşına Gönder

08.08.2008

Firmamız Tüketici memnuniyetine konusunda hassasiyetle önem vermekte ve memnuniyet sağlayabilmek için 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Yasasındaki madde ve yönetmelikler çerçevesinde işlem yapmaktadır.Tüketicimizin başvurusuna istinaden; ilgili bölge yöneticiliğimiz tarafından kednisi ile görüşülerek konu hakkında prosedür bilgisi verilmiştir.

ARÇELİK AŞ.
TÜKETİCİ HİZMETLERİ
444 0 888
www.arcelik.com

31.07.2008

İlginiz için teşekkür ediyoruz

Tüketicimizin başvurusuyla ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır

ARÇELİK AŞ.
TÜKETİCİ HİZMETLERİ