ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Arçelik

ARÇELİK'in Gürültülü ve Hafif Serinleten Buzdolabı! koc7787  [01 Ağustos 2008, 09:00]
Arçelik 50032 nofrost bir buzdolabım var, Allah kimsenin evine vermesin. Makine resmen çekirge gibi ötüyor, garip garip sesler çıkarıyor. Ailecek ömrümüzden ömür aldı. Aşırı sesli çalışıyor. Hiç durmuyor, dursa da en fazla 2 dakika duruyor. Dururken “tak” diye ses yapıyor. Yiyecekleri iyi soğutmuyor. Son ayarında olmasına rağmen buzluk kısmına konulan su bile soğumuyor. Hafif serinletiyor.

Arçelik servisini çağırdım. Her şey normal dedi ve gitti. İkinciye çağırdığımda masrafını sordum 170 YTL çıkardı. Makineyi satsan o kadar etmiyor. Yeni buzdolabı almaya da maddi açıdan gücüm yok. Ne olacak şimdi bilmiyorum. Ülkemizin alım gücü belli. Bu eşyaları yaparken daha dikkatli ve kaliteli yapılsa da bizler mağdur olmasak olmaz mı?%

Arkadaşına Gönder

08.08.2008

Firmamız Tüketici memnuniyetine konusunda hassasiyetle önem vermekte ve memnuniyet sağlayabilmek için 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Yasasındaki madde ve yönetmelikler çerçevesinde işlem yapmaktadır.Tüketicimizin başvurusuna istinaden gerekli kontroller yapılarak ürüne uygulanabilecek işlemler ve prosedürler hakkında bilgi veirlmiştir.

ARÇELİK AŞ.
TÜKETİCİ HİZMETLERİ
444 0 888
www.arcelik.com

01.08.2008

İlginiz için teşekkür ediyoruz

Tüketicimizin başvurusuyla ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır

ARÇELİK AŞ.
TÜKETİCİ HİZMETLERİ