ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Arçelik

ARÇELİK Servisi Kendi Hatasını Düzeltmeye Yanaşmıyor! fatih15  [26 Ağustos 2008, 09:00]
Kurumsal bir işyerim var ve bundan yaklaşık 1 ay önce Arçelik marka klimamım iç ünitesinden su kaçırmaya başladı. Servisi çağırdım. Servis bana ertesi gün sabah 08.30'da gelebileceklerini söyledi. Söyledikleri gün saat 12.00 olmasına rağmen gelen olmadı.

Tekrar arayarak ve bin bir rica ile geldiler. Klimamın tamirini yaptılar. Ama bu sefer de tamiri yaparken klimamın hava perdesini kırmışlar. Daha sonra arayarak durumu kendilerine bildirdim. Tekrar geldiler fakat kendi yaptıkları bir hata olmasına rağmen benden ücret talep ettiler. Çünkü ben sadece su kaçırdığı için servis çağırmıştım, hava perdesiyle ilgili bir problem yoktu. Bu kendi hataları olmasına rağmen para talep ediyorlar.

Tam 1 aydan beri bu konuda bana kimse yardımcı olmadı. Arçelik müşteri hizmetlerini 4440888 aradım her aradığımda bana kayıt açtıklarını söylediler. Ama bana hala daha dönüş yapan olmadı. Ben bu konuda mağdurum.

Arçelik gibi bu kadar büyük bir firmadan ciddi bir çalışma beklerdim. Daha kurumsal çalışabilirler. Benim tavsiyem beyaz eşya alırken önce alacakları firmayı ve teknik servislerini iyi araştırsınlar. Günde 100 kişiden fazla kişinin girip çıktığı bir işyerinde ben bunları yaşıyorum ve müşterilerime de rahat bir ortamda hizmet vermem gerekirken böyle bir firma yüzünden hizmet veremiyorum.%

Arkadaşına Gönder

28.08.2008

Tüketicimizin başvurusuna istinaden Antalya Bölge Yöneticiliğimiz tarafından gerekli kontroller yapılarak konu hakkında bilgi verilmiştir.

ARÇELİK AŞ.
TÜKETİCİ HİZMETLERİ
444 0 888
www.arcelik.com

27.08.2008

İlginiz için teşekkür ediyoruz

Tüketicimizin başvurusuyla ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır

ARÇELİK AŞ.
TÜKETİCİ HİZMETLERİ