ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Arçelik

ARÇELİK Sorunumu Gidersin Rey55  [26 Ağustos 2008, 09:00]
2 ay önce Arçelik ten 55 ekran 4455 dvd combo tv aldım ve bir süre sonra bu cihazın dvd ünitesi arıza yaptı.

Doğal olarak 4315805'den servisi arayarak durumu bildirdim. Sağ olsunlar gelip tv'yi alarak gittiler ve ertesi gün tv mi getirdiler.

Tamir yapılmadığını ve yenisi ile değiştiklerini belirttiler bende teşekkür ederek tv mi aldım. Açtım anlayamadığım şey götürülen ve arıza yapan tv ye yaptığım kanal ayarları ne hikmetse bu televizyonda da aynı hiç değişiklik yok.

Bunu hala anlamış değilim. Neyse bir kaç gün öncede tv de çizgiler belirdi ve tv kapkaranlık oldu ve aynı servise bildirdim ve 3 gündür gelen giden yok dün akşam servis aracı evinin önünde durur gibi yaptı ve çekip gitti.

Biz tekrar aradığımızda devamlı niye arıyorsunuz diye sitem işitiyoruz ben bir servisten fırça yemek için ne yaptım Arçelik markasını tercih etmek mi suçumuz.

Arkadaşına Gönder

Arçelik
26.08.2008

Tüketicimizin başvurusuna istinaden Samsun Bölge Yöneticiliğimiz tarafından gerekli kontroller yapılarak sorun giderilmiş tüketici memnuniyeti sağlanmıştır.

ARÇELİK AŞ.
TÜKETİCİ HİZMETLERİ