ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

ARÇELİK'te Opet Kampanyası Bilmecesi MERGAN  [26 Ağustos 2008, 09:00]
Opet-Arçelik kampanyasından herkesin haberi var malum. 26 Temmuzda 7896 **** **** 5656 no'lu Opet kartımdaki birikmiş kampanya puanlarımla ödemiş Arçelik bayii güven ticaret'e giderek biriken kampanya puanlarımla nokia 5200 cep telefonu talebimde bulundum.

Bayi çalışanları gerekli güler yüz ve hizmeti gösterdiler; talebimi sisteme ilettiklerini ve 1 hafta 10 gün içinde merkezden telefonumun gönderileceğini söylediler. cep telefonları ellerinde olmadıkları için talep merkeze gönderiliyormuş.

telefon geldiğinde biz size haber vereceğiz dediler. Olabilir dedim 1 hafta 10 gün makul. Bugün 1 ay oldu ama hala telefondan haber yok. Acaba cep telefonu geldi de bana ulaşamadılar mı diye düşündüm.

Bayii aradım; benim gibi birkaç müşteride de aynı sıkıntı yaşanıyor ve telefonlar gönderilememiş hala. Ya güleyim mi ağlayayım mı bilemedim. Koskoca sözüm ona Arçelik firması nokia 5200 cep telefonunu bulamayıp gönderememiş.

Stokta yokmuş galiba. Çarşaf çarşaf ilan verip reklam yaparken iyiydi. Verdikleri telefon bulunmaz hint kumaşı değil nokia marka bir telefon. Bayii de suç olmayabilir sonuçta bayiler aracı ama Arçelik firmasının yaptığı bu davranışı esefle kınıyorum.280 liralık telefon için bu kadar bekletmeleri inanın çok kötü. İnanın internetten bu cep telefonunu para ile alsaydım alsaydım 3 günde elimde olurdu.

Arkadaşına Gönder

26.12.2008

Tüketicimizin başvurusuna istinaden satış birimimiz tarafından gerekli işlemler yapılarak sorun giderilmiştir.

ARÇELİK AŞ.
TÜKETİCİ HİZMETLERİ
444 0 888
www.arcelik.com

26.08.2008

İlginiz için teşekkür ediyoruz

Tüketicimizin başvurusuyla ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır

ARÇELİK AŞ.
TÜKETİCİ HİZMETLERİ