350343 |

| ARÇELİK Termosifonum Patlamış
ilhamid
[29 Ağustos 2008, 09:00]
Garanti süresi dolmamış termosifonum bundan 3 gün önce patladı. Eve geldiğimde tüm evi su basmıştı. Sabah ilk iş Arçelik'in 444 0 888 numaralı telefonunu arayıp yetkili servis istedim.
1-2 saat sonra servis aradı ve yarın gün içinde gelebileceklerini söyledi. Çalıştığımı, bütün gün onları bekleyemeyeceğimi söyledim. O halde nöbetçi servisi aramam söylendi.
Nöbetçi servis her gün değişiyor bu arada. Yani aldığım cevap hep aynı: "nöbetçi servisimiz bu akşam dolu. Nöbetçi servis gönderemeyiz ama yarın gün içinde bir ara geliriz".
Bir kısır döngüye girdik. Nöbetçi servisler her akşam yoğun oldukları için dolular. Nöbetçi servisler her gün değişiyor. E dolayısıyla siz bir türlü sizinle ilgilenecek birini bulamıyorsunuz. Gün içinde çalışıyor olduğumdan bütün gün evde de bekleyemem. Peki ne olacak?
Banyo yapamadan, elimi yıkayamadan, sular kesik, termosifon bozuk bir şekilde bekliyorum.
Bu arada telefonda defalarca farklı farklı, hepsi birbirinden ilgisiz insanla konuşup derdinizi en baştan anlatmak zorunda kalıyorsunuz ki bu da cabası. Üstelik hepsine, altını çizerek diğer beyaz eşyaların bu kadar öncelikli olmadığını, suyun akmamasının, banyo yapamamanın en acil sorun olduğunu da ayrıca belirttim.
Bunun bir önceliği olması gerektiğini savundum ama dediğim gibi nafile. Hiçbir çözüm yok. 31 yaşındayım ve orta kademe yöneticilik yapıyorum.
Şunu çok net söyleyebilirim ki Arçelik beni ve benim gibi potansiyel müşterilerini bu yüzden kaybediyor ve kaybedecek.^^ |