ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Arçelik

ARÇELİK Buzdolabımın Değiştirilmesini İstiyorum ensysf07  [03 Eylül 2008, 09:00]
08. 07. 05 tarihinde Arçelik 5273nmb buzdolabı aldım. 4 + 3 yıl garantili. Ürünüm 29.11. 07 tarihinde arızalandı. İç bölümün üst tarafından su akıtmaya başladı.

Servis geldi ve parça değişmesi gerektiğini söyledi. Buzdolabımın fişini çekerek beklemem gerektiğini, ertesi gün gelip parça değiştireceklerini söylediler. Ertesi gün gelip folyo ve tahliye ısıtıcı değiştirildi.

Daha sonra 14. 07. 08 tarihinde tekrar servis çağırdım. Buzdolabım çok sesli çalışıyordu. Servis geldi ve motor kısmını açarak motorun arasına benden istedikleri karton parçasını koydu.

Bunun normal olup olmadığını, kartonun ısınıp zarar verebileceğini söyledim. Günde kaç dolaba böyle yapıyoruz dediler ve gittiler. Yani buzdolabımın yer değişimi vs bir durumda bu karton oynasa sese devam edecek. Şu an karton arkada.

Bununla da kalmadık tabii. Şu anda buzdolabımın ilk arızası tekrar başladı, yani üstten su akıtma problemi. Değiştirilen parçalar yine arızalandı.

Arçelik yetkililerinden bu konuyla acil ilgilenilmesini ve bu mağduriyetimin ürünümün değiştirilmesiyle sonuçlanmasını istiyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

10.09.2008 ensysf07 Arçelik yetkililerine ve çalışanlarına ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum.

06.09.2008

Tüketicimizin başvurusuna istinaden Antalya Bölge Yöneticiliğimiz tarafından kontroller yapılarak değişim konusunda bilgi verilmiştir.

ARÇELİK AŞ.
TÜKETİCİ HİZMETLERİ
444 0 888
www.arcelik.com

03.09.2008

İlginiz için teşekkür ediyoruz

Tüketicimizin başvurusuyla ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır

ARÇELİK AŞ.
TÜKETİCİ HİZMETLERİ