ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Denizbank

DENİZBANK'ın Hatası Yüzünden Kara Listeye Girmişim! ohamarat  [16 Haziran 2008, 09:00]
2005 yılında Denizbank Bonus kredi kartımın borcunu ödeyip kapattırmak amacıyla Denizbank şubesine gittim. Banka görevlisine borcumun toplam tutarını ödeyip kartımın iptalini istedim ve görevli kişi bu konuda bana kartımın kapatıldığını ve herhangi bir borcumun bulunmadığını söyledi.

Aradan tam 2 yıl geçtikten sonra bana telefon eden müşteri temsilcisi arkadaşım Denizbank kredi kartımdan doğan borcumun olduğunu ve ödenmemesi takdirde icra yoluna başvuracaklarını söylediğinde tam bir şok durumundayım. Daha sonra yaptığım araştırmada kredi kartımın iptali için yatırdığım paradan faizin alınmadığını (bu da 5 YTL'dir) ve bu faizin 220 YTL'ye ulaştığını öğrendim.

220 YTL'yi ödedikten sonra Denizbank'ın beni bu 5 YTL için Merkez Bankası kara listesini bildirdiğini öğrendim. Bu insanlar sayesinde şu anda herhangi bir kart veya kredi alamamaktayım. %

Arkadaşına Gönder

Denizbank
16.06.2008

Sayın Ozan Hamarat'ın iletmiş olduğu konuya ilişkin olarak müşterimizin kredi kartı hesap hareketleri incelenmiş olup, Bonus Card borcuna istinaden gününde ödeme gerçekleştirmemesinden dolayı yasal süreler dahilinde 06/09/2005 tarihinde kanuni takip hesabına devrolduğu tespit edilmiştir. Müşterimiz Kanuni takip hesabına devir olduktan sonra ödeme gerçekleştirmiştir. Bu sebeple müşterimizin ilgili istihbarat kayıtlarında negatif kaydı bulunmaktadır.
Bölümümüz tarafından müşterimiz ile iletişim kurulmuş ve gerekli bilgilendirme yapılmıştır.

İyi Günler Dileriz,

DenizBank A.Ş.