ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Denizbank

DENİZBANK Olmayan Karta Hesap İşletim Ücreti Alıyor hmirmak  [18 Haziran 2008, 09:00]
Denizbank Bonus kartım vardı. Kartımı kaybettim ve bu durumu Denizbank'a bildirdim. Denizbank bana yeni kredi kartımı göndermedi.Ben yeni kartı beklerken, şahsıma teslim edilmeyen ve ortada mevcut olmayan kredi kartı için, hesap işletim ücreti kesildiğini, hesap özetimde gördüm.

Bankayı arayıp, durumu bildirdiğim halde, hiçbir şey değişmedi.Beni bankadan arayıp, kredi kartı borcum olduğunu ve bunu ödememi, aksi takdirde hukuki işlem başlatılacağını söylediler. Bende durumu kendilerine yeniden izah ettim.

Aradan, bir yılı aşkın bir süre geçti. Kredi kartımı göndermedikleri gibi, bir de adımı kara listeye bildirmişler.Şahsıma teslim edilmeyen kredi kartı için, hesap işletim ücreti istiyorlar. Olmayan kartın ücreti olur mu hiç?

Denizbank, bana kredi kartını teslim ettiğini ispat etsin.Hesap işletim ücretini, 10 kat fazla olarak ödeyeceğim.Denizbank, bu durumu düzeltsin ve adımı kara listeden çıkarsın.&

Arkadaşına Gönder

Denizbank
18.06.2008

Sayın Hacı Murat Irmak'ın iletmiş olduğu şikayet hakkında ;

Kart aidat ücreti senede bir kere olmak üzere tüm DenizBank kredi kartlardan tahsil edilmektedir. Bu ücret, tüm dünya ve ülkemizdeki bankalardaki standart bir uygulama olup Bankamızın kart hamilleriyle karşılıklı olarak imzaladığı sözleşmeler kapsamında alınmaktadır.

Bilindiği gibi kart ile yapılan alışverişlerde, müşterilerimize çeşitli özelliklerde kampanya imkanları sunulmaktadır. (Bonus puan ve deniz yıldızı kazanımı, indirimden yararlanma, harcama öteleme, taksit ve ilave taksit seçenekleri vb.) Sunduğumuz hizmet ve işlemlerimizin müşterilerimize bildirimi ise ekstre gönderimi, mail, faks ve sms gibi Bankamıza maliyet oluşturan kanallarla yapılmaktadır.

Kart aidat ücreti, tüm bu kampanya ve işlemler nedeniyle oluşan maliyetlerin cüzi bir kısmının kredi kartlarına yansıtılmasıdır.

Müşterimizin talep etmiş olduğu işlemlerle ilgili olarak gerekli düzeltmeler yapılmıştır. Konuya ilişkin olarak müşterimiz ile görüşülmüş ve kendisine detaylı bilgilendirme yapılmıştır.

İyi Günler Dileriz,

DenizBank A.Ş.