ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Denizbank

DENİZBANK'ın Kullanmadığım Kartı Yüzünden Kanuni Takibe Uğradım! CELMAS  [16 Ocak 2008, 09:00]
Garanti Bankası'ndan 1999 da Bonus kart almıştım. Denizbank Da daha sonra talep etmememe rağmen bir Bonus kart daha gönderdi. 1-2 kez yanlışlıkla kullandım. Tabii ki zamanında ödedim. 2001 krizinde Maltepe şubesine iade ettim. İptalini istedim. Yıllar sonra tekrar adresime gelen kartı hiç kullanmadım.

Talep etmediğim ve kullanmadığım karta aidat taahhuk ettirmişler. Elime hiçbir ekstre geçmedi. 42 yaşımdayım borç etmemeye çalışırım ve kredi kartlarımı hiç faizli ödemedim. Kasım 2007 Denizbank Bonus kartla ilgili üyelik aidatı sebebiyle kanuni takibe uğramışım ve kredibilitem bozulmuş. Tüm Denizbank Bonus kart kullanıcılarının dikkatine. Bu banka iyi niyetli olamaz. Benim mağduriyetimin giderilmesi konusunda banka yetkililerinin dikkatini çekerim. %

Arkadaşına Gönder

20.01.2008 CELMAS sayın denizbank yetkilileri
talebimi hemen değerlendirip,gerekli işlemleri yapıp tarafıma bilgi verdiniz.teşekkür ederim.ancak kkb kaydımın hala düzelmemiş olduğunu tesbit ettim.lütfen benim için esas önemli konu budur ve bu konuyu hemen düzeltiniz.saygılarımla
cengiz elmas

16.01.2008 CELMAS
sayın yetkili
sizin sayenizde sorunum hemen çözüldü.çok teşekkür ederim.
cengiz elmas

Denizbank
16.01.2008

Sn. Cengiz Elmas'ın iletmiş olduğu konuya ilişkin olarak kendisiyle görüşülmüş ve gerekli bilgilendirme yapılmıştır.

İyi Günler Dileriz,
Müşteri Memnuniyeti Bölümü