ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Denizbank

DENİZBANK Kredi Kartı Borcuma İşletilen Gecikmeli Faiz! emine1973  [20 Şubat 2008, 09:00]
Denizbank Bonus kredi kartı 2007 Ocak ayı dönemine ait 8.43 YTL taksit ve 25 YTL kart ücreti borcum olduğu 15.02.2008 tarihinde Denizbank tarafından tarafıma bu borç telefon ile eşime bildirilmiştir. Fakat bu ödemeler ile ilgili tarafıma herhangi bir ekstre ve telefon ile bilgi verilmemiştir. Yani bu borçlardan hiçbir şekilde haberdar edilmedim.

Daha önceden kredi kartı 25 YTL kart ücreti Denizbank'la görüşmemiz neticesinde bu ücretin düzeltileceği ve iptal edileceği tarafıma bildirildi. Fakat görüyorum ki hiçbir değişiklik yapılmamış ve bu borç aynen yansımıştır.

8.43 YTL ve 25 YTL'lik tutarların 15.02.2008 tarihi itibari ile avukat ücreti hariç 152 YTL civarında olduğu belirtilmiştir. telefonla gerekli görüşmeler yapıldı. Neticede bu paranın ödenmesi gerektiğini ve avukata bildirileceği söylendi. Tarafıma bildirilmeyen ve iptal edildiği söylenen kart ücreti şahsıma hiçbir ihtarnameyle de bildirilmemiştir. Bu borçların sadece 8.43 YTL'sini ödemek istiyorum.%

Arkadaşına Gönder

Denizbank
20.02.2008

Sn.Emine Günaydın'ın iletmiş olduğu konuya ilişkin olarak kendisiyle görüşülmüş ve gerekli bilgilendirme yapılmıştır.

İyi Günler Dileriz,
Müşteri Memnuniyeti Bölümü