ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Denizbank

DENİZBANK Otomatik Ödeme Talimatlarıma Rağmen Faturalarımı Ödemedi YIRTICI  [08 Mart 2008, 09:00]
Yaklaşık 1 yıldır, Denizbank'a, kredi kartımdan ödenmesi için İski, İgdaş, Avea, Bedaş ve Türk Telekom faturalarımın otomatik talimatını verdim. 03.03.2008 günü cep telefonlarının borcundan kapanması üzerine Denizbank müşteri hizmetlerini aradım.

Kartımın Eylül ayında değişmesinden yeni kartımın mevduat hesabında yetersiz miktarın olduğunu, (kredi kartı ile mevduatın ne ilgisi olduğunu anlayamadım) sadece bu sorunun cep telefonları için olduğunu, özellikle diğer faturaların durumunu sorduğumda onların ödendiğini söylediler.

Ancak akşam elime gelen İgdaş ve İski faturalarının da ödenmediğini, cezaya girdiğini gördüm. Ertesi gün (04.03.2008) tekrar müşteri hizmetlerini aradım. Kendi hatalarından dolayı faturalarımın faize girdiğini, bu durumu düzeltmeleri gerektiğini söyledim.

Araştırma yapıp bana telefonla döneceklerini söylediler. Fakat bugüne kadar dönülmedi. Ayrıca tut ki kredi kartı yetersiz, banka ödediği faturayı reklam adına sms ile gönderiyorsunuz, olumsuzluğu da tarafıma bildirmeniz gerekmez miydi?

Mağduriyetimin giderilmesi ve faturalarıma yansıyan faizlerin banka tarafından karşılanmasını istiyorum.^^

Arkadaşına Gönder

Denizbank
14.03.2008

Sn. Vildan Yırtıcı'nın iletmiş olduğu konuya ilişkin olarak kendisiyle görüşülmüştür. Müşterimize tarafımıza iletmiş olduğu konularda gerekli tüm düzeltme işlemlerinin yapılacağı belirtilerek, oluşan hata için Bankamız adına kendisinden özür dilenmiştir.

İyi Günler Dileriz,
Müşteri Memnuniyeti Bölümü