271988 |

| DENİZBANK Dört Aydır Maaş Kartımı Göndermiyor
leventi
[14 Mart 2008, 09:00]
Çalıştığım firma Denizbank ile anlaşmalı olduğu için maaşımı Denizbank bankamatik kartı ile almam gerekiyor. Fakat aradan 4 ay geçmesine rağmen kart henüz elime ulaşmadı.
Bu süre içerisinde Denizbank müşteri hizmetleri ve kurye firması ile yaptığım görüşmelere rağmen bir sonuç alamadım.
Yakın zamanda bu konu ile ilgili görüşmeye gittiğim İzmir Alsancak şubesinde aldığım cevap, Denizbank'ın bu konuya verdiği ehemmiyeti ve de Denizbank kalitesini bana açık bir şekilde gösterdi.
Soruma karşılık müşteri temsilcisinin verdiği cevap şöyleydi. “Kartınız iki günde de gelebilir, bir yılda da gelebilir. ”! Nasıl oluyor da bu kadar rahat bir şekilde bu cevap verilebiliyor anlamak güç.
Denizbank'ta bana verilmiş olan bu cevaba karşılık hiç bir yorum yapmıyorum. Kafamda oluşan Denizbank imajı, muhtemelen bu yazıyı okuyan herkeste oluşacaktır.
Aldığım olumsuz cevaplara rağmen müşteri temsilcisine artık telefon görüşmelerinden bıktığımı, kartın bana ulaşması için başkaları ile muhatap olmak istemediğimi, mesaimden zaman harcayıp buraya geldiğimi, bu konu ile kendilerinin ilgilenmesi gerektiğini söyledim.
Müşteri temsilcisi ise kendilerinin bir şey yapamayacağını, ancak müşteri hizmetleri ile veya kartların dağıtımını yapan kurye firması ile görüşebileceğimi söyledi.
Şikayetçi olmama rağmen neden Denizbank'ın vermesi gereken bir hizmeti Denizbank müşteri temsilcisi doğalmış gibi müşterinin üzerine atabiliyor ve siz görüşebilirsiniz diyebiliyor? Hakikaten bu uygulama beni çok şaşırttı.
Bankamatik kart sorunumun çözülemeyeceğini anladığımdan bu konu üstünde daha fazla durmadım. Aynı müşteri temsilcisine Denizbank'la yaşadığım başka bir sorundan bahsettim.
Maaş hesabımdan her ay kesilen ücretin çalıştığım firma ile yapılan anlaşma gereğince çok yüksek olduğunu, çalıştığım firmadaki arkadaşlarımdan daha az kesildiğini, bu yanlışlığın düzeltilerek eski dönemde kesilmiş olan ücretlerin de tekrar hesabıma yatırılmasını talep ettim.
Kendisi merkezlerinde topluca bir güncelleme yapılacağını, hesabımın da bunların arasında olduğunu ve düzeleceğini söyledi.
Kendim başvurmama rağmen hesabımın hemen güncellenmemesi, topluca bir güncelleme olacağının söylenmesi yine ilginç bir uygulama.
Şimdi merakla bekliyorum. Hesabım düzelecek mi? Kesilen ücretler geri ödenecek mi? Bankamatik kartım adresime ulaşacak Mı? aslında en önemlisi Denizbank aynı sorunları benzer durumlarda müşterilerine yaşatacak mı?^^ |