279260 |

| DENİZBANK İstemediğim Kartı Israrla Gönderdi
kitty7932003
[02 Nisan 2008, 09:00]
Denizbank ile tek ilişkim maaşımın Denizbank Başkent şubesine yatırılması. Bir gün beni Denizbank müşteri hizmetlerinden aradılar. Adres bilgilerimde eksiklik olduğunu, paketimi bana ulaştıramadıklarını söylediler. Ne göndereceklerini sordum. "Denizbank Bonus kredi kartı" göndereceklerini söylediler.
Müşteri temsilcisini uyardım. "Kesinlikle daha önce kredi kartı talebinde bulunmadığımı, asla istemediğimi, talep etmeden böyle bir şey yapamayacaklarını" belirttim. Beni kredi kartı almam için razı etmeye çalıştıktan sonra istemediğimi anladı.
"O zaman kredi kartı istemediğiniz bilgisini sisteme not ediyorum." dedi. Daha sonra benden bilgilerimi güncelleyeceği bahanesi ile ev adresimi aldı. Yaklaşık üç hafta sonra ben evde yokken cep telefonuma "Aktif Dağıtım" diye bir yerden mesaj geldi.
"** no'lu Denizbank gönderinizi ****'a (anneme) teslim ettik. " diyordu. Eve gelip baktım. Asla talep etmediğim, istemediğim konusunda da daha önce uyardığım "Denizbank bonus kredi kartı"nın zorla bana ulaştırıldığını gördüm. Daha önce bu tip davranışlarla karşılaşan iş arkadaşlarım olduğunu da biliyorum.
Yani bu konudan muzdarip olan bir tek ben değilim. Dediğim gibi maaşımın yatması dışında Denizbank'ı kullanmıyorum. Bundan sonra maaşım bir gün bile Denizbank'ta kalmayacak. ^^ |