ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Denizbank

DENİZBANK'ın İhtarname Çekmeden Gönderdiği İcra İlamı! serdar29  [19 Nisan 2008, 09:00]
Yaklaşık 5 ay önce benden imza alınmadan tarafıma açılan kredili mevduat hesabı için Denizbank ödeme gecikmesinden dolayı tarafıma ihtarname çekilmeden (hukuksal açıdan zorunludur) icra ilamı gönderdi. Ben bu parayı ödemek zorunda bırakıldım.

Denizbank'ın; müşteri memnuniyeti, global avukatlık bürosu, şubesi, hepsiyle görüştüm, fakat ne kadar vahimdir ki hiçbirisi bana ihtarname gönderilmiştir size diyecek bir belge sunamad., hukuk bürosu ise olayın haklılığını kavradı, ama tabiî ki Denizbank çok normaldir aynen şöyle diyor 'Serdar bey hakkınızı hukuksal yollardan arayın'. Bakar mısınız Türkiye'de nasıl bankacılık yapıyorlar?

Bunu söyleyen haklı müşteri hattında *** hanım diye biri. Yani bu ne demek? Biz kanunu çiğneyebilecek yetkilere sahibiz. Tabiî ki ben burada bırakmayacağım ve pazartesi günü mutlak suretle tazminatla beraber davamı açacağım. Artı risk izleme bölümünden bir kişi de telefonda görüşmeme gerek yok diyebiliyor. Yani Denizbank'ın yaptığı bankacılık bu mudur? Budur. Hiç ama inanın hiç şaşırmadım. Çünkü müşteri memnuniyetindeki arkadaş bana ne yaparsanız yapın derse gerisini sizleri yorumlarına bırakıyorum. %

Arkadaşına Gönder

Denizbank
21.04.2008

Sn. Serdar Kelleci'nin iletmiş olduğu konuya ilişkin olarak kendisiyle görüşülmüş ve gerekli bilgilendirme yapılmıştır.

İyi Günler Dileriz,
Müşteri Memnuniyeti Bölümü