ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Denizbank

DENİZBANK'tan Yine Üyelik Bedeli derya karaman  [25 Nisan 2008, 09:00]
Yine Denizbank klasiği. Hesabıma borç olarak kaydedilen 30,00 YTL. Yıllık üyelik bedelinin tarafıma iade edilmesini ve her yıl yaşanan bu kargaşanın sona ermesini istiyorum.

Denizbank tarafıma kredi kartını ben istemeden gönderdi. Niye her sene benden bu aidatı kesmekte ısrar ediyor? Yasal çerçeveler içerisinde hesabımdan kesilen ücretin tarafıma iade edilmesini talep ediyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

Denizbank
25.04.2008

Sayın Derya Karaman'ın iletmiş olduğu şikayet hakkında ;

Kart aidat ücreti senede bir kere olmak üzere tüm DenizBank kredi kartlardan tahsil edilmektedir. Bu ücret, tüm dünya ve ülkemizdeki bankalardaki standart bir uygulama olup Bankamızın kart hamilleriyle karşılıklı olarak imzaladığı sözleşmeler kapsamında alınmaktadır.

Bilindiği gibi kart ile yapılan alışverişlerde, müşterilerimize çeşitli özelliklerde kampanya imkanları sunulmaktadır. (Bonus puan ve deniz yıldızı kazanımı, indirimden yararlanma, harcama öteleme, taksit ve ilave taksit seçenekleri vb.) Sunduğumuz hizmet ve işlemlerimizin müşterilerimize bildirimi ise ekstre gönderimi, mail, faks ve sms gibi Bankamıza maliyet oluşturan kanallarla yapılmaktadır.

Kart aidat ücreti, tüm bu kampanya ve işlemler nedeniyle oluşan maliyetlerin cüzi bir kısmının kredi kartlarına yansıtılmasıdır.

Konuya ilişkin olarak müşterimiz ile görüşülmüş ve kendisine gerekli bilgilendirme yapılmıştır.

Saygılarımızla,
Müşteri Memnuniyeti Bölümü