ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Denizbank

DENİZBANK'ın Kart Aidatı Yüzünden Fişlendim ersinin  [28 Nisan 2008, 09:00]
Yaklaşık 3 senedir kullanmadığım Denizbank kredi kartıma gelen ve benim hiç haberim olmayan kart ücreti yüzünden ticari geçmişim lekelendi.

Kart ücreti kanuni takibe geçmiş, benim haberim yok. Böyle bir şey olabilir mi? Konuyu öğrenmem de tam bir olay...

Kredi aidatı yatırıyorum, yatırdığım paradan 35 YTL çekiliyor, yine benim haberim yok. 1 hafta sonra beni arıyorlar. Kredinizi ne zaman ödeyeceksiniz diyorlar.

Yatırdım, elimde makbuz var diyorum. Karşımda konuşan bayan hâlâ bana yatırmamışsınız, ne zaman yatıracaksınız diyor. En sonunda ben bankaya gidiyorum ve acı gerçeği orada öğreniyorum.

Kredi paramdan çekmişler ve dolayısı ile bu arada kredimde gecikmeye uğramış oldu. Geri dönüp bankayı aradım. Biz haber verdik diyorlar. Elime bir şey ulaşmadı diyorum.

İstediğiniz zaman bana ulaşabiliyorsunuz, bu zamana kadar niye ulaşmadınız diyorum. Yazı gönderdik diyorlar.

Ondan sonra düzeltme talebini 3 kere telefon edip halledebildim fakat Merkez Bankası bunları 5 sene düzeltmiyormuş! Dolayısı ile 5 sene fişlendim.

O kadar bankalarla iş yapıyorum ama 30 YTL için fişleneceğim aklımın ucundan geçmezdi!^^

Arkadaşına Gönder

Denizbank
28.04.2008

Sayın Ersin Şahin'in iletmiş olduğu şikayet hakkında ;

Kart aidat ücreti senede bir kere olmak üzere tüm DenizBank kredi kartlardan tahsil edilmektedir. Bu ücret, tüm dünya ve ülkemizdeki bankalardaki standart bir uygulama olup Bankamızın kart hamilleriyle karşılıklı olarak imzaladığı sözleşmeler kapsamında alınmaktadır.

Bilindiği gibi kart ile yapılan alışverişlerde, müşterilerimize çeşitli özelliklerde kampanya imkanları sunulmaktadır. (Bonus puan ve deniz yıldızı kazanımı, indirimden yararlanma, harcama öteleme, taksit ve ilave taksit seçenekleri vb.) Sunduğumuz hizmet ve işlemlerimizin müşterilerimize bildirimi ise ekstre gönderimi, mail, faks ve sms gibi Bankamıza maliyet oluşturan kanallarla yapılmaktadır.

Kart aidat ücreti, tüm bu kampanya ve işlemler nedeniyle oluşan maliyetlerin cüzi bir kısmının kredi kartlarına yansıtılmasıdır.

Konuya ilişkin olarak müşterimiz ile görüşülmüş ve kendisine gerekli bilgilendirme yapılmıştır.

Saygılarımızla,
Müşteri Memnuniyeti Bölümü