ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Denizbank

DENİZBANK Maaş Hesabına Rağmen Hesap İşletim Ücreti Alıyor ysafiye  [31 Temmuz 2008, 10:30]
2008 Ocak ayından bu yana, Meb'in Denizbank ile yaptığı anlaşma ile okulumuzda çalışanların maaşlarının Denizbank Şirinevler şubesine yatırılması kararlaştırıldı.

Uzunca bir süre bankamatik kartlarımızı alamadık. Bankamatik kartlarımızı aldıktan sonra, hesap özetlerini gördüğümde, benden her ay hesap işletim ücreti alındığını gördüm. Bu aya kadar 3 YTL alınırken bu ay 4 YTL alınmaya başlanmış.

Araştırdım. Banka ile Meb'in anlaşmasında hesap işletim ücreti alınmayacağı belirtilmiş. Şirinevler şubesinde yetkiliiye benden hesap işletim ücreti alınmamasını söyledim, alınanların iadesini istedim, fakat alınanlar iade edilmedi.

Ücret sadece 1 ay alınmadı, sonra tekrar alınmaya başlandı. Haksız yere alınan hesap işletim ücretlerinin iadesini ve hesabımdan hesap işletim ücreti adı altında para alınmamasını istiyorum.^^

Arkadaşına Gönder

Denizbank
31.07.2008

Sayın Safiye (Yaylaoğlu) Sağlam'ın iletmiş olduğu şikayet hakkında ;

Hesap İşletim Ücreti, müşterilerimizin vadesiz hesaplarından aylık olarak tahsil edilen bir masraf olup sunulan bankacılık hizmetlerinin karşılığı olarak alınmaktadır.

Tüm dünyada ve Türkiye'de olduğu gibi Bankamızda da; her bir vadesiz hesabın açılış, kapanış ve işletimi kapsamında günlük, aylık ve yıllık dönemlerde yapılan çeşitli operasyonlar nedeniyle işlem maliyetleri oluşmaktadır.

Hesap İşletim Ücreti tüm bu işlemlerin oluşturduğu maliyetler karşılığında alınmaktadır.

Konuya ilişkin olarak müşterimiz aranmış, ancak kendisine ulaşılmamıştır. Müşterimizin cep telefonundaki sesli yanıt servisine not bırakılmıştır.

DenizBank A.Ş.
Müşteri Memnuniyeti Bölümü