ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Denizbank

DENİZBANK Maaş Kartımı Göndermiyor! gokcenos  [07 Ağustos 2008, 09:00]
15.08.2007 tarihinde görev yapmakta olduğum eski okulumdan halihazırda bulunduğum yeni okuluma tayin oldum. Şu anki okulum maaş ödemeleri için Denizbank'la anlaşmış durumda dolayısıyla ben de göreve başladığım ilk gün Denizbank'ta hesap açtırdım.

Bana en fazla iki hafta içerisinde maaş kartımın okula teslim edileceği söylendi. Bugün 04.08.2008 yani bir yıl oldu halen maaş kartım teslim edilmedi. İki kere müşteri hizmetlerini aradım. Cevapları "biz yolladık siz o okuldan emekli olmuş gözüküyorsunuz". Kimlik bilgilerim onlarda var, ben 1975 doğumluyum yani 33 yaşındayım, nasıl emekli olabilirim? Hiç mi düşünülmedi?

Üç kez mail yazdım. Her birine "iletişim bilgileriniz bizde mevcut değil" şeklinde bir maille geri dönüş yaptılar. Devletin okulunda çalışıyorum. Kaldı ki hem ev hem iş adresimi hesap açtırırken vermiştim zaten. Bir yıldır maaşımı yattığı gün, kullandığım başka bir bankaya aktarıyorum. Bir kişi bile ilgilenmedi. Mecburiyetten maaşımı bu bankadan almaya devam ediyorum.

Tüm kadronun şikayetçi oluşuna bakarak bu devam etmeyecek gibi gözükse de bir süre daha da bu bankayla muhatap olmak zorunda kalacağım. Özenli hizmet, müşteri takibi, güvenilirlik ne demekmiş Denizbank bir daha onlarla çalışmamacasına öğretti bana. %

Arkadaşına Gönder

Denizbank
07.08.2008

Sayın GÖKÇEN SAĞIROĞLU TEN ’ın iletmiş olduğu konuya ilişkin olarak müşterimiz aranarak yapılacak işlemler hakkında gerekli bilgilendirme yapılmış ve gecikme için Bankamız adına özür dilenmiştir.

Müşterimizin kartı en kısa sürede ulaştırılacak olup, kartın teslimatı tarafımızdan takip edilmektedir.

İyi günler dileriz,

DenizBank A.Ş.