340173 |

| DENİZBANK Neden Bana Dönüş Yapmıyor
yerimrumuzu
[08 Ağustos 2008, 09:00]
Bugün, yazdığım şikâyete istinaden "müşteri memnuniyetinden"!(ismiyle bu kadar tezat başka bir kavram göremezsiniz sanıyorum) benimle muhattap olmaktan pek memnun olmadığı ses tonundan ve sesinin üslubundan her halükarda belli olan bir bayan arkadaş sitenizin aktifliği sebebiryle zoraki de olsa beni arayarak çözümün olmadığını "maalesef 5 yıl boyunca merkez bankasının kara listesinde olacağımı 2 yıl boyuncada hiçbir bankada işlem yapamayacağımı" ki ben bunları daha önce yazmış ve pek tabi ki birliyorken bana tekrar hatırlatarak konunun çözümlendiğini iddaa etmiştir.
Kendisinin sanki konuyu abartmamam şeklindeki ifadesi üzerine "yarın bankanıza gelip kredi kullanabirlirmiyim?" soruma "tabir ki hayır şu durumda siz kredi felan kullanamazsınız" şeklinde cevap vermiştir.
Ne traji komik bir hikaye. Soruyorum size 60 mı 50 YTL midir nedir? Sırf bu yüzden başka bankalarda ki ödemelerimi gördüğünüz ve kendi bankanızda ki ödemelerimi de gördüğünüz halde niye bana kredi vermiyosunuz? Hadi buyrun 50 YTL paranızı mı alacağımı düşünüyorsunuz ekranınıza bakın faiziyle 100 YTL vererek kapattım!
Kkb de kapalı durmuyor mu? Madem yaptığınız hatayı telafi etmek istiyorsunuz "müşteri memnuniyeti" değil direk kredi bölümü beni ararsa bir nebze olsun rahatlayacağım. Gelirim yüksek olup, sizin bankanız hariç başka bankalarda euro ve dolar hesabım vardır içleri de gayet doludur.
Altıntepe de dubleks bir daire alacağım ufak bir açığım kalıyor. Hodri meydan hemen arayın görüşelim. Müşteri memnuniyeti nasıl oluyormuş görelim. |