ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Denizbank

DENİZBANK Hakları Olmayan Para İçin Hiç Bir Haber Vermeden Kredi Kartımı Bloke Ettiler altintas1980  [28 Ağustos 2008, 09:00]
Ben 2005 yılı tarihinden bu yana Denizbank müşterisiyim. Bana ilk bonus kartımı gönderirken yanında benim talebim bulunmadığı ve hiç zaman kullanmadığım arayıp sorduğumda da aynı bonus kartın hesabına ait bir adet gold kart göndermişlerdi.

Hiç bir işe yaramayan kredi kartı için benden senelik kredi kartı ücreti talep ettiler ve bu hakları olmayan parayı ödemeyi 1 aylık unutkanlığımdan kaynaklanan bir aksama oldu ve hiç bir şekilde bana haber verilmeksizin bonus kredi kartımı bloke etmişler.

Bloke etmelerine hiçbir sözüm yok ama her şey için cep telefonuma mesaj gönderen Denizbank blokeyi daha önceden neden bildirmedi. Bir alış veriş esnasında rezil oldum ve ben Denizbank kredi kartı için başka bankaların kredi kartlarını iptal etmiştim şimdi anlıyorum ki hata etmişim.

Arkadaşına Gönder

Denizbank
28.08.2008

Sayın Sedat Altıntaş'ın iletmiş olduğu şikayet hakkında;

Müşterimize ait visa gold kredi kartındaki mevcut borca ödeme yapılmamasından dolayı kartlar bloke edilmiştir. Bankamızdan temin edilen kredi kartlarına ödeme yapılmaması durumunda kredi kartı ekstresinin son ödeme gününden 15 gün sonra müşterilerimize ait tüm kredi kartları sistem tarafından otomatik olarak blokeye alınmaktadır. Blokeye alınan kartlar, ancak ödeme yapıldıktan 1 gün sonra kullanıma açılmaktadır.

Konuyla ilgili olarak müşterimiz ile görüşülmüş ve kredi kartı ile ilgili işlemler yapılarak kendisine detaylı bilgi verilmiştir.

İyi Günler Dileriz,

DenizBank A.Ş.