ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Abbate

ABBATE'nin Rengi Solan Gömleği! B_O_S_S  [19 Aralık 2007, 09:00]
Çocukluğumdan beri bildiğim ve kalitesine güvendiğim Abbate ne yazık ki beni hayal kırıklığına uğrattı. Ağabeyim tarafından bana hediye edilen siyah renk Abbate gömlek tüm yıkama ve kullanma talimatlarına özen gösterip halde rengini kaybetti ve solgun görüntüsüyle giyinilmez bir hal aldı.

Sıradan, markası bile olmayan gömlekler rengini muhafaza ederken Abbate marka bir gömlek nasıl bir yıkamada bu hale geldi anlaşılması zor. Bırakın yıkamayı daha yıkamadan önce bile rengini kaybetmeye başlamıştı bile.
Bu duruma Abbate firması ne derece ilgi gösterir bilmem ama Abbate kalitesine gölge düşürmelerini istemem. Umarım mağduriyetim giderilir.%

Arkadaşına Gönder

02.04.2008 B_O_S_S Abbate yetlisi Recep Bey'in hassan tutumu ve sorunun çözümü için elinden geleni yapması gerçektende takdir gerektiren bir davranış. Şikayetvar sitesinin de aracılığı ile Abbate firmasına ve bu konuyla ilgilenen Recep Bey'e teşekkür ediyorum.

Sonuç olarak sorunum ÇÖZÜLMÜŞTÜR.

Abbate
26.03.2008

B_O_S_S [13 Mart 2008, 23:21]

Selamlar;
Recep bey ilginiz için çok teşekkür ederim. Gerçekten de bu durumun üzerinde böyle ilgili duruşunuz ve çözüm bulmaya çalışmanız çok güzel bir davranış sizi bu tutumunuzdan dolayı tebrik ederim keşke herkes sizin gibi olabilse.
Gömlek konusunda da malumunuz buradan oraya gömlegi göndermek tekrar geri gelmesi kargo ücreti olarak neredeyse gömlegin fiyatına yakın bir ücret tutar. Tabii ne kadar tutar bilmiyorum ama tahminim böyle.
Galiba en iyisi bu başıma gelen şanssız durumu unutmak ve gömlek konusunada çözüm bulmaktan vaz geçmek.
Umarım iş hayatınız boyunca her zaman başarılı bir şekilde büyür bol kazançlar elde edersiniz.
Başarılı yarınlar dilegiyle, umarım sizin gibi yardım sever insanlar her zaman olur.
Siteye yazmış olduğum mesajıda yakın bir zamanda sizin yardım etme çabanızı içeren bir mesajla düzeltecegimi bilmenizi isterim markanıza leke sürmek istemem.
"ABBATE BİR ADIM ÖNDE"
Saygılarımla.

Merhabalar Ahmet bey

Öncelikle iyi duygu ve düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum. Abbate kalite anlayışı ve müşteri memnuniyetini kendisine ilke edinmiş bir firmadır. Bizlerde bu güvence çerçevesinde sizlere yardımcı olabildiysek çok memnun oluruz. Sizi abbate dostu ve müşterisi yapabilmenin sevinci içerisinde olduğumu bilmenizi isterim. Hayatta başarılar dileğiyle sevgiyle kalın.

Recep ÇELİK
ABBATE