ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aydınlı Group

AYDINLI'dan Yara Yapan Ayakkabı muhittinunal  [20 Haziran 2008, 09:00]
29.05.2008 tarihinde Mersin Forum Avm'de bulunan mağazadan beğenip ve giyerek Pierre Cardin marka ayakkabı aldım. Aynı gün içerisinde arka topuk kısmındaki derinin sert ve elastik olmaması nedeniyle ayağımda yara oluştu.

Bu sebepten ayakkabıdan fayda sağlayamadım. 1 gün sonra işim bitti ve İstanbul'a döndüm. Burada merkez firma olan Aydınlı Hazır Giyim'i arayıp sorunumu dile getirdim. Oradan beni İstinye Park'ta bulunan mağazalarına yönlendirdiler.

30.05.2008 tarihinde mağazaya gidip sorunumu anlattım. Ayağımda oluşan yarayı gösterdim. Mağaza yetkilisi ürünü değiştiremeyeceğini, ancak merkeze incelenmek üzere alabileceğini söyledi.

Ayakkabıyı aldılar. 10.06.2008 tarihinde tarafıma gönderdikleri yazıda ayakkabıda ayıp olmadığını, sorunun benim ayağımda olduğunu yazan bir mektup gönderdiler. Satın almış olduğum ayakkabıyı gidip mağazadan geri almadım, çünkü bu ayakkabıdan beklediğim faydayı sağlayamadım.

Bence insan sağlığı çok önemli. 170.00 YTL. Vererek aldığım ayakkabı sağlığımı ve huzurumu bozmuştur. ^^

Arkadaşına Gönder

Aydınlı Group
27.06.2008

sayın ilgili,
ürünlerimiz teknik inceleme birimi tarafından değerlendirilip neticelendirilmektedir.
şikayet konusuna istinaden müşterimizle telefonla görüşülmüş ve gerekli bilgiler
paylaşılmıştır.