ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Adil Işık Giyim

ADİL IŞIK Ayıplı Tişörtü Değiştirmedi gorkegem  [02 Haziran 2008, 09:00]
Adil Işık Mağazası'ndan aldığım penye bluzun, alt dikişleri tamamen sökülmüştü. Birkaç hafta sonra ise, başka bir mağazadan eşim için aldığım tişörtte de, aynı sorunun başladığını (6-8 cm kadar)fark ettik. İki mağaza da aynı alışveriş merkezinde olduğu için, götürmeye karar verdik.

Önce Adil Işık'a girdim.Sorunu anlattım.Bir form gibi bir şey doldurup,fiş verdiler.İstanbul'a göndereceklerini, sonucu daha sonra bildireceklerini söylediler. Oradan diğer mağazaya girdim. Tişörte baktılar ve özür dileyip, herhangi başka bir ürünle değişebileceğimi söylediler. Ben de aynı ürünle değiştirip, ayrıca iki farklı rengini daha aldım.

Bu arada iki hafta kadar bir süre geçti.Beni biraz önce Adil Işık'tan arayıp,İstanbul'da ürünün incelendiğini ve kullanıcı hatası tespit edildiğini bildirdiler. Ne yapmak gerektiğini sordum.Sadece kullanıcı hatası olduğunu, başka yapacak bir şey olmadığını söylediler.Ben de böylece bir penye tişörtü, 2 giymede bütün alt dikişlerini sökecek kapasitede birisi olduğumu söylemeye çalıştıkları sonucuna vardım.

Tişörtü geri istemediğimi ve bunu şirket terbiyeleri olarak gördüğümü söyleyip, teşekkür ettim.
Bu şikayeti yazma sebebim; hepimiz isimlerine veya markalarına güvenip alışveriş yapıyoruz. Fakat sepetteki yumurtaların hepsi, aynı çıkmıyor.Bugüne kadar çok yaptım,ama bundan sonra bu mağazadan alışveriş yapmayı düşünmüyorum.&

Arkadaşına Gönder

Adil Işık Giyim
05.06.2008

Müşterimizle görüşüldü konu ile ilgili bilgi alındı ve müşteri memnuniyeti sağlandı.

ADİL IŞIK
Müşteri Hizmetleri