319279 |

| ADİL IŞIK Kartımdan Mükerrer Çekim Yapmış!
sevinccolak
[02 Temmuz 2008, 09:00]
21.06.2008 tarihinde, Bakırköy Ebuziya Caddesi'ndeki Adil Işık mağazasından 69, 90 YTL değerinde bir elbise aldım. Bankamatik kartımla ödeme yaptım ancak ertesi gün hesap hareketlerimi kontrol ettiğimde kartımdan 2 kez 69, 90 YTL çekildiğini gördüm.
Bunu hemen mağazaya ilettim. Buna rağmen “bizim kasamızda fazla çıkmadı” şeklinde bir yanıt aldım. Alışveriş yaptığım sırada kasiyer pos makinesinde bir sorun var diyerek şifremi bir daha girmemi istemişti. Bunu bilerek yaptı diye düşünüyorum şuan.
Hata olmuş olsaydı en azından bunu düzeltmek için bir çaba harcarlardı diye düşünüyorum. Hemen Yapı Kredi Bankası'nı aradım ve durumu ilettim. Müşteri temsilcisi bana 3 gün içerisinde araştırılıp paranın iade olacağını belirtti.
Daha sonra bankayı şikayetimin durumunu öğrenmek için tekrar aradığımda başka bir müşteri temsilcisi bayan “3 gün sadece değerlendirme sürecidir. Paranızın ne zaman yatırılacağını bilmiyoruz” şeklinde yanıt verdi. Banka bile kendi içinde çelişiyor.
Yapılan bu hatanın sorumlusu ben miyim? Neden Adil Işık firmasını yada Yapı Kredi Bankası'nı defalarca aramak zorunda kalıyorum. Yaptıkları hata yüzünden özür dileyerek paramı iade edeceklerine bir de “bizim kasamızda fazlalık yok” deyip geçiştiriyolar^^ |