249401 |
| AKER Pardösümü Değiştirmedi!
nihann
[17 Ocak 2008, 09:00]
Aker sürekli alışveriş yaptığım ve güvendiğim bir mağazaydı. Geçtiğimiz yaz Bakırköy Meydan şubesinden bir pardösü aldım. Pardösünün 44 bedeni üzerime olmuştu ama birazcık dardı. 46 bedenini sorduğumda üretilmediğini ve hiç gelmeyeceğini söylediler. 46'sı olsa alacaktım ama bunu da çok beğenmiştim, gelmeyecek dedikleri içinde bu bedeni aldım.
1 hafta ya da 15 gün kadar sonra gezmek amacıyla tekrar Bakırköy'e gittim ve diğer mağazasına bakarken aynı pardösünün 46 bedenini gördüm. Aldığım yere gittim ve olayı anlattım. Çok fazla istek olduğunu ve firmanın da daha sonra bu bedeni ürettiğini söylediler. Ama o zaman ben şu an mağdurum dedim ve benim gibi alan herkes.
Yardımcı olamayacaklarını, zaten kendi firmalarının ürünü olmadığını (Kayra diye bir firmanın ürünü olduğunu), onun yerine diğer bir alışverişimde % 20 indirim verebileceklerini söylediler. Oysa benim amacım indirim almak değil, mağduriyetimin giderilmesiydi. Çok sinirlendim ve mağazadan çıktım.
Lütfen ürünü satarken olan ilginin herhangi bir mağduriyette de gösterilmesini istiyorum. Ne demek ürün bizim firmamızın değil? Sonuçta ben sizden aldım ve muhatabım sizsiniz. Aker gibi bir firmaya böyle bir davranışı yakıştıramadım doğrusu.% |