ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

GARANTİ'nin Yaşattığı KGS Mağduriyeti! fehmikartal  [05 Temmuz 2008, 09:00]
27.05.08 tarihinde internet bankacılığından başvuru yapmaya çalıştım. Yapılan bir kaç deneme sonucunda hep "özür dileriz, şu an işleminiz gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" mesajıyla karşılaşınca 28.05.08'de 4440333'ü arayarak durumu sordum.

İlk yanıt sistemin çalıştığı yönündeydi ve telefonda, birlikte etap etap yapınca çalışmadığı anlaşıldı. Ekran görüntüleri e-postayla kendilerine gönderildi. 1 hafta geçti ne cevap var, ne de başvuruda alınan mesajda bir değişiklik. 8. gün son bir deneme ve başvuru başarılı.

1 hafta geçti (11.06.08); ama, kart henüz yok. 4440333 aranıp akıbet sorulduğunda, kartların o hafta basılarak gönderileceği ifade edildi. Günlerden çarşamba olduğu hatırlatılınca da cevaplar tutarsız olmaya başladı ve kartı iptal etmelerini ve de bakiyeyi kredi kartıma iade etmelerini söyledim. 1 hafta daha geçti ve bakiye kartıma iade edilmediği gibi, önce 4440333, sonra da 4440338 aranarak konu hakkında konuşulduğunda sözleşmede bahsi geçen "3. işgünü iade" bilinmiyordu(!) ve beklememi istediler.

1 hafta daha geçti ve hala bakiye yok. 4440338'i arayarak durumu sorduğumda "7. işgünü" olarak kendilerine bildirim yapıldığı belirtildi ki, bu durumda madem banka kendi kurallarına göre hareket ediyor, niye sözleşme var anlayamadım. Bu arada, 7. işgününün de geçmiş olduğu söylenince doğal olarak yine tutarsız ve beklememe yönelik cevaplar.

1 hafta daha geçti ve bakiye hala yok. Doğal olarak, herkeste olduğu gibi benim de sabrım ve sükunetim bir yere kadar. 4440338'i arayarak sorduğumda yine böyle tutarsız cevaplarla karşılaşınca iyice sinirleniyorum ve kendilerine artık yazışma, çizişme veya konuyu tekrar tekrar anlatma yerine sonuç istediğimi ve bana geri dönerek verebilecekleri tek bilginin bakiyenin kartıma iade edilmiş olduğu, başka hiçbir şeyi duymak istemediğimi söyleyerek telefonu kapatıyorum.

Bugün 03.07.08 ve bakiye hala yok. Bu arada, kredi kartı ekstrem kesildi, ödeme vadesi geldi, ödemesi yapıldı ve Garanti Bankası, kredi kartı uygulaması gibi zannettiği ve çok yanlış bir süreç yönetimiyle, hiçbir etabı sağlıklı çalışmayan bir uygulamayı devreye almakla ve hala da çözüm üretememekle, benim gibi, onların teknolojilerine sonuna kadar inanan ve güvenen birini kaybetmiş oldu. Artık, benim açımdan senelerdir bireyselde birinci banka olarak çalıştığım bankalığını her açıdan kaybetti. %

Arkadaşına Gönder

31.07.2008

Sayın Mustafa Fehmi Kartal'ın şikayeti hakkında,

Müşterimiz ile görüşülerek, KGS cihazının ücret iadesinin gerçekleşmiş olduğu iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .

HAKLI MÜŞTERİ HATTI

444 0 338

05.07.2008

Sayın Mustafa Fehmi Kartal'ın şikayeti hakkında,

Müşterimiz ile görüşülerek, KGS cihazının ücret iadesi konusunda gerekli işlemlerin başlatılmış olduğu ve en kısa sürede iadesinin yapılacağı iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .