ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Sistemlerdeki Hatayı Bana Mal Etti BRUM  [05 Temmuz 2008, 09:00]
18.06.08 tarihinde Altınoluk Otogarı'ndan İstanbul'a bilet almak için Garanti Paracard'ımla, Vakıfbank a ait pos cihazından 70 YTL çekim yapıldı. O sırada telefon hatlarında kesinti yaşandı.

zaman zaman bu durumla karşılaşıldığı ve çekilen rapor sonucunda, paranın şirket hesabına geçmediği belirtildi.
Askıda kalmış bir para olarak belirtilen 70 YTL tutarın hesabıma tekrar geçeceği söylendiği halde, Truva Turizm, Vakıfbank ve Garanti Bankası ile günlerdir yapılan telefon görüşmeleri, fakslar sonucu henüz bir neticeye varılamadı.

Herkes topu birilerine pas ediyor. Elbette mağdur olan benim.
Çünkü Truva Turizm'e yeniden yaptığım 70 YTL ödeme ile İstanbul'a ulaşabildim fakat ciddi anlamda benimle ilgilenen ne bir kurum, ne de yetkili oldu?

Bugün dahil olmak üzere günlerdir yapılan görüşmeler, yazışmalardan hala bir çözüm yok! Kime ne demeli? Ne yapmalı? 70 YTL'yi bir an önce hesabımda görmek istiyorum. Konu ile ilgili tüm yetkililere duyurulur. ^^

Arkadaşına Gönder

06.07.2008 BRUM Öncelikle kısa sürede yaptığınız geri dönüş için teşekkür ederim.

Umarım sizin aracılığnızla da olsa bu kez "çözüm odaklı müşteri memnuniyeti" nde başarı sağlanabilir.

Teşekkürler...

Garanti Bankası
05.07.2008

Sayın Ebru Tanımaer ' in şikayeti şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek, harcama itirazına ilişkin itiraz dilekçesini 0212 657 21 10 'a faxlaması halinde gerekli değerlendirmelerin yapılacağı bilgisi verilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.