ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

GARANTİ Yanlışlıkla Kestiği Parayı Ödemiyor SUAT974  [18 Temmuz 2008, 09:00]
Ben İnegöl Küçükçalık Tekstil'de çalışıyorum. Şirket banka değişikliğine gitti ve Garanti ile çalışmaya başladı. İlk maaş ödemeleri sırasında bir şahsın trafik sigorta poliçesinin benim hesabımdan kesildiğini bir ay sonra gelen extrede fark ettim.

Garanti İnegöl şubesine gittim ve durumu izah ettim. Bana hatayı düzeltip benden kesilen 50 YTLyi iade edeceklerini söylediler. cep numaramı alıp bana haber vereceklerini söylediler.

Aradan bir hafta geçti ama arayan soran olmadı. Garanti İnegöl şubesine telefon ettim, durumu sordum. Bana verdikleri cevap çok komik geldi. Bu kişiye ulaşamamışlar, bu yüzden benden kesilen parayı iade etmemişler.

Koskoca Garanti Bankası'nın bana ödeyecek 50 YTL parası yokmuş. Bekliyorum, bakalım Garanti ne zaman borcunu ödeyecek?^^

Arkadaşına Gönder

29.07.2008

Sayın Suat Burhan ‘ ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile yeniden görüşülerek , Prim iadelerinin hesaba ödenmiş olduğu bilgisi iletilmiştir.

25.07.2008

Sayın Suat Burhan ‘ ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , Sigorta poliçesinin incelenmiş ve iptal işleminin gerçekleşmiş olduğu iletilerek bir kaç gün içinde hesaba iadelerin yapılacağı bildirilmiştir.

18.07.2008

Sayın Suat Burhan ‘ ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , hesabından tahsil edilen 934850746 nolu poliçe sözleşmesinin incelenilerek kendisine yeniden dönüş yapılacağı iletilmiş ve poliçe iptal işlemleri başlatılmıştır.