ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Para İademi Vermiyor izzet54  [26 Temmuz 2008, 09:00]
Garanti Bankası kredi kartımla, bir internet sitesinden, 12 taksitli alışveriş yaptım ve daha sonra iptal ettim. Ödediğim 1. Taksiti 2 ay geçmesine rağmen alamadım. Daha da kötüsü 12 aylık işlem bitene kadar alamayacağım ve bu dönem içinde yaptığım harcamaların ekstreme borç olarak yansıyacağı söylendi.

Şimdi haklı müşteri olarak soruyorum: Benim param neden sizin bankanızda dursun? Sizin formaliteleriniz benim paramı bağlıyor, buna ne hakkınız var?

Bir an önce bu problemin çözülmesini, paramın iadesini ve kartımın kapatılmasını istiyorum. Kredi kartını alırken bankaya gitmedim, kapatırken de gitmem gerekmez inşallah.^^

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
27.07.2008

Sayın İzzet Kılıçarslan'ın şikayeti hakkında,

Kredi kartlarından yapılan taksitli ya da peşin alışverişlere ait iadeler, firmaların pos makineleri üzerinden yada firmaların şubelerine iletecekleri talimat üzerine yapılmaktadır. Firmalar taksitli alışveriş yapılması halinde iadeleri taksitli olarak, peşin yapılması halinde de peşin -tek seferde- yapmaktadırlar.

Müşterimiz ile görüşülerek, kartından yapılan harcama taksitli olması nedeniyle iade firma tarafından taksitli olarak yapıldığı ve yapılan iadelerin yansıyan ekstrelerine ait borç tutarından düşeceği iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.