ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Kredi Kartını Kullanıma Kapatmak Kaç Gün Sürer? erol07  [04 Ağustos 2008, 09:00]
Kredi kartımı kaybettiğim için telefon bankacılığı servisini arayarak kartımı kullanıma kapattırdım. Belki evdedir diye tamamen iptal ettirmedim. Kredi kartımı buldum. Hemen alışveriş yaptım ama kartım kullanıma kapatılmamıştı. Ancak 3–4 gün sonra kapatıldı. Bu nasıl bir hizmet hızıdır böyle? Ya kredi kartım çalınmış olsaydı 3 günde neler yapılırdı neler.

Bu arada kredi kartımı ATM'lerde kullanmaya devam ediyorum. Nasıl? Kullanıma kapatmak ATM'leri kapsamıyor mu? Haklı müşteri hattını aradım ama sürekli bekletiyor. Bankaya şikayet mesajı yazdım. İşte asıl şok ondan sonra. Beni geri aradılar, sözde ben kredi kartımı kullanıma açtırmışım.

Demek kredi kartım çalınsa böyle söyleyerek işin içinden çıkacaklar. Kullanıma açtıramadım, çünkü kredi kartımı bulduktan sonra telefon bankacılığını aradım ve telefon bankacılığımın bloke olduğunu öğrendim. Yani işlem yapmam imkansızdı.

Bu süper hizmetlerinden dolayı Garanti Bankası'na teşekkür ediyorum. Şimdi bu bankayla olan tüm irtibatlarımı kesmeye çalışıyorum. %

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
04.08.2008

Sayın Erol Çoban ‘ ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , talebi üzerine 09/06/2008 tarihinde kredi kartının provizyona kapatıl dığı iletilerek ,çipli işlemlerde sadece 35 ytl ve altı işlemlerde ofline olarak onay verebileceği iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.