GARANTİ BANKASI Neden Hala İptali Gerçekleştirmiyor
highlanderrr
[14 Ağustos 2008, 09:00]
Weblebi.com mağdurlarından birisi olarak, yaptığım alışverişin iptali için Garanti Bankası'na 7 gün önce başvurdum ancak banka tarafından hala harcamamın iptali yapılmadığı gibi, Garanti Bankası haklı müşteri hattını defalarca aramama rağmen kendilerine ulaşamadım.
telefonla uzun süre bekleseniz bile bekledikten sonra nedense hat birden kopuyor. Weblebi.com şu anda kapatılmış gözükmekte. Bankalar acaba bu alışveriş tutarlarını neden iptal etmekte direniyorlar? ortada bir sürü mağdur var.
Herhangi bir internet sitesinin bunu yapması anlaşılabilir ama bankaların bu harcama tutarlarını iptal etmemeleri hakikaten anlaşılabilir gibi değil.
Bu gün bankaya telefonla ulaşabildim fakat yolladığım faks işleme alınmamış yeniden yollamamı istediler bu gün akşam yeniden yolladım. Umarım bunu işleme alırlar.
Müşterimiz ile tekrar görüşülerek , harcama itiraz dilekçesi ile ilgili bilgilendirme yapılmıştır.
Saygılarımızla,
T.Garanti Bankası A.Ş.
Haklı Müşteri Hattı
444 0 338
15.08.2008
highlanderrr
Garanti Bankası sanal kredi kartı kullanarak Weblebi.com dan 12. 07.2008 tarihinde v3034531001 sipariş numarası ile alışveriş yaptım. Sipariş Weblebi.com tarafından iptal edildi ama parası iade edilmedi.
Bunun üzerine Garanti Bankası na alışveriş ayrıntılarını da içeren bir itiraz dilekçesi fakslayarak harcama itirazında bulundum.
1 hafta sonra bankayı aradım ama itiraz dilekçesinin işleme alınmadığını söylediler ve yeniden faks çekmemi istediler. 11.07.2008 de yeniden faks ile harcama itirazında bulundum.
Nedense dilekçeyi işleme almak istemiyorlar. ^^343498
14.08.2008
Sayın İbrahim Uygur ' un şikayeti hakkında ,
Müşterimiz ile görüşülerek , haklı müşteri hattı için telefonda bekletme süremizden dolayı özür dilenilerek , bizlere ulaşabileceği alternatif kanallarımız hakkında bilgi verilmiştir.Harcama itiraz dilekçesinin işleme alınmış olduğu ve uluslararası harcama itirazı kuralları çerçevesinde incelendiği ve sonuçlandığında adresine mektup ile bildirim yapılacağı iletilmiştir.
Saygılarımızla,
T.Garanti Bankası A.Ş.