ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'nin İşlerini Anlamakta Zorlanıyorum esen38  [09 Temmuz 2008, 09:00]
Garanti Bankası 250 YTL Bonus kampanyasına katıldım. Fakat Temmuz'dan sonra 2 taksitte geri ödeneceği mesajı geldi. Temmuz'un ekstresine ilk taksit yansıtılmış. Ben şimdi bu durumu bir türlü anlamadım. Herhalde yine Garanti'nin oyunlarından biriyle karşı karşıyayız.&

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
09.07.2008

Sayın Rahmi Topal ‘ ın şikayeti hakkında ,

18 -30 Haziran tarihleri arasında 250 YTL avans bonus kampanyası gerçekleştirilecektir. "avans ve kartının son 6 hanesini" yazıp 3340`a sms gönderecek olan ilk 50.000 kişiye harcama şartı olmadan müşteri kampanya katılım değerlendirmesi yapıldıktan sonra 250 YTL avans bonus kazanacaktır.Avans bonus olarak yuklenen bonus 15 Temmuz 2008 tarihine kadar harcanmadıgı takdirde 16 Temmuz 2008 tarihinde geri alınacak, harcanan avans bonus müşterinin kartına harcama olarak 2 taksitle 1 Ağustos ve 1 Eylül tarihlerinde kartına yansıtılacaktır.Müşterinin 250 YTL müsayit limiti olmaması durumunda müşterinin müsayit limitine göre 200 YTL, 150 YTL veya 100YTL avans bonus kartına yüklenecektir.

Müşterimiz ile görüşülerek , kampanya hakkında yukarıdaki bilgiler detaylı olarak verilmiş ve kartına yansıtılmış olan ilk taksitinin incelenilerek kendisine yeniden bilgi verileceği iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .