ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ BANKASI Hisse Senedi Satmada Problem Çıkardı yavuz76  [10 Temmuz 2008, 09:00]
Türk Telekom halka arz esnasında, Garanti Bankası internet üzerinden kesin talep yaparak, hisse senedi aldım. İnternet sitesinde yatırım hesabından işlem yapabilmek için, bir Garanti Bankası şubesine giderek, sözleşmeleri imzalamam gerektiği yazıyordu. Aynı şekilde, internet sitesi üzerinde belirtilen tarihten önce giderek, bankada bana verilen sözleşmeleri imzaladım.

26.06 tarihinde hisse senetlerini satmak istedim. İnternette herhangi bir işlem yapamadım. Nedenini sormak için, bankayı aradım. Bana 10:06'da sözleşmenin yatırım merkezinden döndüğünü söylediler. Ben de madem sözleşmeler dönecekti, neden eksik sözleşme ile hisse senedi alıyorsunuz? Neden sözleşmede problem çıkınca, müşteriyi aramıyorsunuz diye sorunca, görevli siz neden takip etmiyorsunuz gibi abuk sabuk bir cevap verdi.

Yurtdışında olduğumu, tekrar şubeye gelmemin mümkün olmadığını söyledim. Garanti görevlileri, başka bir çözüm olmadığını, mutlaka şubeye gelmem gerektiğini söylediler. Başkasının parası ile hisse senedi al, ama satma! Bu ne saçmalık. Hangi kanun buna izin veriyor? &

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
10.07.2008

Sayın Yavuz Kul ‘ un şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , İnternet Bankacılığından hisse senesi alım satım işlemlerinin yapılabilmesi için , yatırım hesabı sözleşmesi imzalanması gerektiği iletilmiştir.Daha önce imzaladığı sözleşmesinin eksik bilgiler olması nedeni ile yatırım merkezinden geri döndüğü bildirilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTi BANKASI A.Ş .